reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Olusia kamień z serca że z maluszkami wszystko dobrze. Ale co mówią lekarze? Skąd te plamienia? Bidulko nie dziwie sie że strachu sie najadłaś. Trzymajcie sie tam ;-)
Magda no no ale masz talencik, apetyczny torcik :).
Genna ale fajnie że trafilas na wyprzedaze ;-).

A ja dziś bylam na 1 zajeciach w szkole rodzenia. Bardzo pozytywne wrazenia. Dziś duzo teorii bylo, poopowiadala położna o naszej porodówce, jak wygląda poród, mowi ze juz "po" dają dzieciątko na 2 h na brzuch matki :tak:. Ale w naszym szpitalu można rodzić od 37tc, jak wczesniej sie zacznie to trzeba jechać na Wrocław gdzie mają odpowiedni sprzęt. Dostałam reklamówkę z masą ulotek, próbek itp.
Na koniec pokazala nam ćwiczenia jak oddychac by dotlenić i siebie ale przede wszystkim dziecko. Pokazywala nam też taki krem czy żel ze Szwecji co mozna u niej zamówic <nie pamiętam nazwy> który pomaga niby przy sn, kosztuje 180 zl :szok:, ale jak to powiedziala nie ma dowodów żeby faktycznie pomagał. Jestem bardzo zadowolona :tak:

reklama
Olusia, dobrze że sie odezwałaś bo martwiłyśmy sie o Ciebie i Twoje Maluszki. Dobrze ze z nimi wszystko dobrze. A wiadomo skąd te krwawienia, lekarze coś mówią na ten temat? A co Ci dają w tym szpitalu za kroplówki? A jak Ty sie tak ogólnie czujesz ?

Magda, super tort, ja mam w poniedziałek urodziny i też bym taki chciała :-)

Olusia kciuki za Waszą Trójkę, najważniejsze ze z bliźniakami dobrze. A te wszystkie krwawienia i plamienia to nas wykończą... Maskara

Ja dzisiaj miałam być na koncercie ale córcia pierwszy raz zmieniła Nasze plany, chyba czas się do tego przyzwyczaić :) Mąż poszedł sam ze znajomymi, niech sie wybawi bo poźniej jego również czekają wyrzeczenia :)

Magda nalezy Ci się klaps w pupę za wrzucanie tutaj takich smaczności i co ja mam biedna teraz zrobić?? Na szczescie mam lody w zamrażalniku to zaraz lecę zjeść:-)

Witajcie dziewczyny

Wpadam tylko na chwilkę, aby przekazać następującą informację:

Z radością informuję Was, że 06.11.2014r. o godz. nasza kochana zula_5 powitała na świecie Karolinke i Tymona. Karolinka waży 2040 i jest cały czas z zula, a Tymon waży 1840 i niestety jest w inkubatorze z problemami trawiennymi. Zula nie czuje się najlepiej.

Dziewczyny w jedności siła, więc proszę Was, abyście trzymały kciuki za całą trójeczkę :tak:

Lilia dziękujemy za informację,

Zula gratulujemy!!! trzymamy za Was kciuki, napewno będziecie już niedługo razem cali i zdrowi - nie może być inaczej!!

Olusia - ciesze sie ze jest ok. Odzywaj sie.

Zula - ogromne gratulacje dla Ciebie. Trzymamy kciuki zeby Tymon szybko wyzdrowial!
Dziewczyny w ktorym tc zula urodzila?
Lila - dzieki ze nas poinformowalas !!!

reklama
Esiek wydaje mi się że w kalendarzu była jakoś na początek grudnia wpisana, więc miesiąc przed a przy bliźniakach to juz ciąża donoszona.

Do góry