reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
zula ogromne gratulacje oby maluszek szybko wyszedł z inkubtora i dołączył do mamusi i siostrzyczki.

Esiek ty już przygotowana lezysz w szpitalu czy oni znowu jakieś wątpliwości mają?

Lenka my na razie jedziemy na infacolu ale malutka ma bóle brzuszka i problemy z kupką strasznie sie pręży i jutro jedziemy po te kropelki sab simplex moze będzie lepiej, a jutro mamy pierwszą wizyte u pani doktor iwaniuk.

Mamy mam pytanie czy wasze maluszki a zwłaszcza dziewczynki miały takie przerośnięte cycuszki bo moja Marcysia ma teraz i troszkę mnie to martwi. Położna mówi że to z powodu hormonów i powinno zejsć i żeby smarować altacetem ale mnie sie to nie podoba. Czy ktoś miał taki problem.

Zula -gratulacje i dużo zdrówka dla Tymona!
Olusia- trzymajcie się ciepło- będzie dobrze.

A ja znikłam bo leżałam w szpitalu - a una problem z zasięgiem telefonicznym a co dopiero z netem:(
Założyli mi pessar -przyjemne to nie jest ale tragedii nie ma. mieli mnie wypuścić ale w między czasie doszły ataki kolki nerkowej- nie życzę najgorszemu wrogowi!!!!:no: Jedyne co mnie pociesza to to że podobno bolą bardziej niż bóle porodowe:szok: Wiem co mnie czeka.
Po wyjściu trochę mniej leżę ale za to zapierdziela mnie kręgosłup, spojenie i mały tak się rozpycha, że spać nie daje.
Ale już niedługo - ja 7 na liście. Mam nadzieję że to szczęśliwa 7 :-)
Miłej niedzieli dziewczyny!

dziewczyny właśnie sie dowiedziałam że dziś na świat przyszła Eśkowa Małgosia, malutka ma 54 cm długości i waży 3320 i dostała 10 pkt w skali apgar. Witamy kolejną invitrową kruszynkę

Dziewczyny witam sie już jako mamuśka. Gocha urodziła się o 13.30, waży 3320g, ma 54 m i dostała 10pkt. Co do wrażeń to brak mi na razie słów by to opisać.... Na pewno odezwę się wkrótce!!! Buziaki.

reklama
Do góry