reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Maluchu napędziły stracha :) ale dobrze ze juz wszystko dobrze :) bo miałam dIsiaj straszny sen związany z olusią i jej maluchami :(

Dziewczyny napadłam na biedronke!!!!!!!! ImageUploadedByForum BabyBoom1415446496.239592.jpg
Rzucili u mnie ciążowe rzeczy juz przecenione Po 10zl i 7 zł
Kupiłam 2 koszule nocne, piżamę , spodnie dresowe i to po 10 zł, 2x figi ciążowe ( boskie są) , t-shirt ciążowy i legginsy to po 7 :) a wczoraj weszłam do h&m przymierzyć legginsy to zostały tylko dla wielorybów i to za 40zl a dzisiaj niespodzianka :)
Były jeszcze sukienki ciążowe ale bardzo letnie i kolory tez typowo letnie .

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1415446496.239592.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1415446496.239592.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Olusia napedzilas nam stracha jak nie wiem co.... ale najwazniejsze ze z Cudkami wszystko dobrze a krwawienie przejdzie . nie od razu bo wiadomo ale bedzie sie wyciszalo. Trzymam kciuki za szkraby a Tobie życze wytrwalosci w szpitalu i przede wszystkim spokoju . Pozdrawiam

Lillka ja do tej pory cala w strachu jestem.. tyle czasu nie mialam nic i nagle.. te bole co mialam jak na @ od paru dni to byly zwiastunem tego :-(

Olusia, trzymaj się tam. Dobrze ze z maluszkami wszystko ok.

Genna, o proszę co za okazja ;) też bym poszalala :)

A ja dzisiaj zaś bawię się w cukiernika ;) a to tort dla mojej siostrzenicy na 6 urodziny bo ma dzisiaj imprezkę z koleżankami ;)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1415449539025.jpg
    uploadfromtaptalk1415449539025.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 60
Olusia super że z maluchami wszystko dobrze a ty leż i wypoczywaj szpital to jednak opieka i na pewno wszystko będzie dobrze.

Genna ja mam te ciuchy z biedronki co prawda kupowałam po normalnych cenach ale gatunkowo są świetne będziesz zadowolona ja je tłukłam przez całą ciązę.

Olusia ja jak dostałam krwotoku to tak bolał brzuch ze nospa nie pomagala . Pózniej za kazdym razem jak mnie bolal to odrazu jechalam do lekarza . a jakie leki przyjmujesz ? i co lekarze mówią? czy maluszki sa zagrozone czy to krwawienie z innego powodu? moze nie potrzebnie lekarz kazal odstawiac lutke? ja bralam do 37 tyg i czulam sie bezpieczna .

Olusia wiadomo skąd krwawienie? Z tego co pamiętam lutkę cały czas bierzesz tylko w mniejszej dawce więc to raczej nie od tego. Krwiak jakiś czy coś?

A my idziemy dzisiaj na urodziny do znajomego więc kwiaty i prezent już gotowe, wbrew pozorom prezentem nie jest koszula ;-):-D Miłego wieczoru dziewczyny

Florysta 044.jpg

Załączniki

• Florysta 044.jpg
    Florysta 044.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Olusia a gdzie lezysz w szpitalu chodzi mi o miejscowosc?? nie wiem czy dobrze kojarze ale my idziem łeb w łeb z tymi plamieniami....ja tez jestem w 18 tyg i 1 listopada bez zadnej przyczyny patrze w ubikacji a tam skrzep z zywej krwi.....pojechalam do szpitala polezalam kilka dni i ustało i nie wiadomo z czego to z dzieckiem ok....także nie stresuj sie bedzie dobrze... ja szukam wlasnie gdzies dobrego szpitala z patologia ciazy bo ten moj w mysłowicach to tragedia....

Do góry