reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dorotav dostała info od Olusi - "Olusia, leży w szpitalu. na patologii, z maluchami wszystko dobrze, dostaje kroplówki. Mam nadzieje że nie będzie na mnie zła, że przekazałam Wam info o niej, ale tak jak wy martwię się o nią".

Mam nadzieję, że Olusia szybko wróci do domu z maluchami i już nie będzie miała takich stresów.

reklama
Kasik zadzwonię do kliniki i zapytam o cenę.
edit. w invikcie 200zł takie badanie. ok 2 tyg wcześniej trzeba się zapisać. To ja u siebie tego nie będę robić na pewno.

Smerfeta a dużo wcześniej musiałaś zapisywać się na połówkowe? Kiedy najlepiej się zapisać, tydzień, czy dwa tyg wcześniej? Jeśli ja mam u siebie zapłacić 200zł, to wolę jechać do kliniki, bo i tak w tym czasie będę musiała jechać do Trójmiasta.

Ostatnia edycja:
Anulla ja zapisywałam się miesiąc wcześniej bo akurat na wizycie mój dr określił mi kiedy dokładnie mam się zapisać. Doktorowi na połówkowych miałam pokazać wyniki z prenatalnych, głównie zainteresował się wymiarami dziecka ze zdjęć usg - w takiej tabelce są wszystkie wymiary

Lenka - zla wiadomosc dla nas -Kappahl likwiduje dzial NewBorn. Bedzie tylko do wiosny w Kaskadzie a w Carefour juz nie ma :/

uff to mam nadzieję że będzie wszystko ok u Oli:)

a ja dzisiaj dalszą część porządków gruntownych w mieszkaniu robię, tak po jednym pomieszczeniu dziennie z dniem przerwy pomiędzy i do końca tygodnia następnego będzie wszędzie wyprzątnięte...
bo w sumie nie wiem jak to będzie z małym Jankiem w domu na początku - niby noworodki śpią przez większość czasu, ale nie łudzę się że będzie tak pięknie, to już na święta będzie w razie co mniej do zrobienia - bo najwyżej coś się odpuści...

reklama
Dziewczyny przepraszam ze was martwilam, nie mialam takiego zamiaru, w ogole to jakas masakra chcialam wejsc na forum i wam napisac wczoraj, ale z tego wszystkiego bylo mi tak slabo ze nie mialam sil, probowalam pod wieczor wejsc na bb ale strona mi tak wolno chodzila w komorce ze nie dalo rady wejsc. Dzis maz przywiezie mi lapka to wam napisze.. maluchy maja sie dobrze, ale dalej mam krwiste plamienia :-(

Do góry