reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Olusia, dobrze ze wszystko z dzieciaczkami ok, nie nudzisz sie w tej ciąży biedaku, mam nadzieje ze zostanie ci to wynagrodzone grzecznymi dziećmi :-)

Zula, gratulacje !

Zula ogromne gratulacje!!!!! Trzymamy kciuki za Tymonka, żeby jak najszybciej dołączył do Ciebie i Karolinki &&&&&
Lila dziękujemy za radosną nowinę :)

Olusia ja również cieszę się, że wszystko ok, trzymaj się Kochana i nie strasz nas tak więcej !

My dziś mamy pierwszy kolkowy dzień :((( moje dziecko cierpi, a ja nie bardzo mogę mu pomóc.. straszne to jest patrzeć jak naszego Maluszka boli. Mamy kropelki niemieckie Sab Simplex, polski odpowiednik Infacol, mleczko antykolkowe Bebilon Comfort i nie wim co jeszcze ? Mamusie jakieś podpowiedzi?

Zula, ogromne kciuki za Was.
Dużo zdrówka.

Kotuska, chętnie wykonam i dla ciebie taki bez problemu ;)
Bziumelka, przepraszam że tak pokusilam ;)

LISTOPAD
1. FOOTE (5 listopad) syn Jerzy
2. ESIEK (9 listopad) córka Małgosia
3. LOLITKA200 (9 listopad)
4. EMA51 (27 listopad) syn Jan

GRUDZIEŃ
5. _Infinity_ (12 grudzień), córka Lenka
6. Ona232 (11 grudzień), syn Antoś
7. Lionessa75 (16 grudzień), syn
8. Mundek (29 grudzień), syn
____________[/FONT]

2015

STYCZEŃ
9. Hope84 (1 styczeń) córka Nina
10. szczerbatka (13 styczeń) syn Piotruś
11. Magda_7891 (19 styczeń) córka Zosia
12. Bziumelka (20 styczeń) córka Sonia
13. Oktavi (22 styczeń) córka Jagienka
14. Emilia M (29 styczeń) syn Filip

LUTY
15. ewelina.br (4 luty) syn Filip
16. Medalikara (14 luty) córka Helenka
17. Genna (20 luty), syn Franuś

MARZEC
18. montana8 (2 marzec) córka Zosia
19. Agaawa (3 marzec) syn Piotruś
20. Syllkaa (11 marzec) syn
21. Finesse (29 marzec)

KWIECIEŃ
22. Smerfeta (1 kwiecien) córka Alunia
23. Kotuska83 (9 kwiecien) syn
24. Jazzabell (10 kwiecien) bliźniaki
25. Kasik36 (10 kwiecien)
26. Olusia7982 (15 kwiecien) bliźniaki: córka + ;)

MAJ
27. Liskka (12 maj)
28. Anulla28 (20 maj)
29. Aisa79 (25 maj)

reklama
Do góry