reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Infinity a gdzie Ty tą kołyskę kupiłaś i jaka cena, bo ja sie zastanawiam nad kupnem kosza mojżesza na podpurce.

Anulla, ja nawet karty ciązy nie miałam. Robisz w invikcie prenatalne? Lekarz tylko pytał czy mam na pewno pęcherz napełniony bo robił przez brzuch.A wczesniej przede mną była dziewczyna i jej robił przez brzuch ale chyba cos było nie tak bo kazał sie wypróźnic i robic dowciapnie i długo bardzo u niego siedziała ponad 40 min a ja tylko 20.

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie czy wymaz z kanalu szyjki na chlamydie, ureaplazme i mycoplazme kiedy najlepiej zrobic? mozna zrobic przed @? czy po @ najlepiej?

Madzia nieźle ci Marcelinka rośnie. Ja wczoraj Adę ważyłam to wyszło 4400, a ona przecież tyle je ….:baffled:

Infinity mi też sowa podoba się :-)
Kurcze pooglądałam trochę te zabawki i na to wygląda,że w każdej z firmy CLOUD B jest mechanizm na wierzchu :crazy: średnio mi się to podoba,że dziecko może samo pstrykać.:crazy:

Przyznawać się która to miała tę maskotkę :-p

Kotuska robię u siebie w szpitalu. Dzwoniłam do mnie chyba sekretarka lekarza żeby zrobić wywiad przed badaniem, to głupia mogłam zapytać. A nie zapytałam i nie wiem czy mam mieć wypełniony. Pójdę chyba w połowie z wypełnionym, bo i tak ciągle latam do wc, to coś tam będzie:)
Jeszcze jutro próbowała się do mnie wprosić teściowa. Udało mi się wymigać, ale w piątek będę miała ją na głowie. I już mam ciśnienie podniesione na samą myśl. :wściekła/y:

hej...

a ja dziś byłam na pierwszym ktg...
ogólnie po stresach z twardym brzuchem zapis ktg super - żadnych skurczy... serduszka się nasłuchałam przez pół godziny, maluch wiercił się cały czas i ogólnie jestem uspokojona...
a i jeszcze badanie miałam, i lekarz mówi że z taką szyjką to jeszcze pochodzę:)

pozdrawiam

Ema super wieści :-)

Anulla ode mnie w Invikcie nic nie chcieli oprócz skierowania i pęcherz też nie musiał być do końca wypełniony. Byłam w wc jakąś godzinę wcześniej a później wypiłam około 200 ml wody i było ok.

A ja od dzisiaj zmniejszam encorton, mam nadzieję, że łagodnie to przejdziemy z dzidziusiem. Od dziaj biorę już 17,5 mg zamiast 20 a od soboty schodzę do 15.

Ema to juz bedziesz na luzie dobrze ze wszystko ok :D a czy jak brzuch ci sztywnieje to masz jakiez bole bo mnie od wczoraj czasem zlapie bol jak na okres i juz sama nie wiem czy dzwonic do dr :o

Ema to super, że wszystko jest dobrze:)
Kasik, ja tylko mam nadzieję, że dam radę z pęcherzem:) bo jeszcze jestem na etapie, że tylko wypiję troszkę wody i co 10min do wc :( w domu jest ok, najgorzej jak wyjdę z domu, bo potem wrócić ciężko :sorry:. Na szczęście mam rano badanie to nie będę się stresować cały dzień. A wizyta u swojego gin dopiero na 18.00

reklama
Ema, super wieści i że jesteś już spokojniejsza ;)

Anulla, tylko skierowanie i taka ankietę wypełniałam w invicta nic więcej.

Ja się dzisiaj dowiedziałam ze moją koleżanka z klasy jest w ciąży i ma termin na kwiecień ;) będzie z kim spacerować po wiosce hihihi ;)

Do góry