reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kasik no nareszcie kochana uwierzyłaś w swoją kruszynke i to ze jestes w ciązy :) witamy
A ja po wizycie , ja chudnę ale obcy przybiera na wadze :) dzisiaj 298 g :) ale jakis mało ruchliwy jest dlatego nie czuje ruchów jeszcze , Bulgotania ktore czułam jakość zaś temu ustały ale pojawiły sie kłaczki i obcy sie uspokoił . Ja dołączam do tych z
Kontrolą ciśnienia , 143/91 wiec mam
W domq sprawdzać 3 razy dziennie , myśle ze o po kłaczkach bo zanim weszłam do gabinetu to kilka razy byłam w WC ;/ na kłaczki znowu Torecan i jetem w ciągłym kontakcie z lekarzem w związku z moją niedogodnością ktora ssie przydało przedłuża :/
No i obcy nie chce byc niespodzianką, od zeszłej wizyty sie prezentuje i juz nie dało sie ukryć
ImageUploadedByForum BabyBoom1411756725.809052.jpg
Myśle ze ciotki zauważą :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1411756725.809052.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411756725.809052.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 170
reklama
Ostatnia edycja:
PAŹDZIERNIK
1. MAJKA201 (12 październik) syn Miłosz
2. MADZIA76 (18 październik) córka Marcelina
3. LENKABAR (30 październik) syn Filip

LISTOPAD
4. FOOTE (5 listopad) syn Jerzy
5. Bzibziok (7 listopad) syn Michał
6. LOLITKA200 (13 listopad)
7. ESIEK (19 listopad) córka Małgosia
8. EMA51 (27 listopad) syn Jan

GRUDZIEŃ
9. zula_5 (6 grudzień), bliźniaki
10. _Infinity_ (12 grudzień), córka Lenka
11. Ona232 (12 grudzień), syn Antoś
____________[/FONT]

2015

STYCZEŃ
12. Hope84 (1 styczeń) córka Nina
13. szczerbatka (13 styczeń) syn Piotruś
14. Magda_7891 (19 styczeń) córka Zosia
15. Bziumelka (20 styczeń) córka Sonia
16. Oktavi (22 styczeń) córka Jagienka
17. Emilia M (29 styczeń) syn Filip

LUTY
18. ewelina.br (4 luty) syn
19. Medalikara (14 luty)
20. Genna (19 luty), syn
21. montana8 (22 luty) syn Jakub

KWIECIEŃ
22. Jazzabell (10 kwiecien)
23. Kasik36 (10 kwiecien)
24. Olusia7982 (15 kwiecien) bliźniaki

Ostatnia edycja:
Kasik na którego masz tp to dopisze do kalendarza ;) ?

Ja koszule w biedronce oglądałam ale były same większe rozmiary dużo za duże. Podkłady na materac też były i chyba jeszcze leżą.

Ostatnia edycja:
Magda 10 kwiecien :)

Emilia dzieki za info. Kurcza az do 17 tc mialas plamienia, mam nadzieje, ze u mnie szybciej sie skoncza. Doktorek sugerowal, zebym pomalu odstawiala lutke dowcipna ale wie, ze sie tego boje wiec ustalilismy, ze od 12 tc po 50 mg mniej co 2 dni. Biore 3x150 dowcipnej i 3x150 podjezykowej. Od dzisiaj srodkowa dawke zmniejszylam o 50, za 2 dni zmniejsze tez poranna a za kolejne 2 nocna. W ten sposob dojde do 3x100 dowcipnej, podjezykowej mam nie zmniejszac. A Ty jak odstawialas?

Ostatnia edycja:
reklama
Montana posciel piekna ;-)

Kasik widze ze juz tutaj jestes.... super ;-)

Ona super zdjecia dla dziewczynek ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry