reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Z tym pasztetem to jest tak ze w ogóle nie wolno, nie chodzi o ilośc. Bo moze zawierac taksoplazmoze lub listerioze wiec wystarczy bardzo mała ilośc do zarażenia. A kobiety w ciazy sa 14 razy bardziej narażone na zarazenie. Ale mozna domowy pieczony podobno, no i tez najlepiej bez wątróbki.

Ja sie przyznam ze zjadlam 2 razy w ciazy ale taki bez dziadowych dodatków, i z królika pieczony.

co wy o tym pasztecie mowicie jadlam dzisiaj wlasnie kanapki z pasztetem nie wiedzialam ze nie wolno:(

co wy myslicie na temat usg 3d? nie wiem czy warto robic

Ja jutro ide na 4d i juz dawno synka nie widzialam az sie doczekac niemoge . Mam nadzieje ze z nim wszystko ok. A co do samego USG mysle ze mozna miec fajna pamiatke malucha z brzucha . :) zawsze robilam zwylke bo przeciez wczesniej to bez sensu jak jest taki tyciulek ale teraz mozna zaszalec .

reklama
Ale że niby dlaczego tego pasztetu nie wolno? pierwsze słyszę :eek:

USG 4D fajna sprawa tylko faktycznie trzeba mieć trochę szczęścia i maluch musi chcieć współpracować. Ja płaciłam 200zł a normalnie płacę ok. 140-150 za wizytę z usg więc różnica niewielka, tylko tyle że ja robiłam u swojej prowadzącej więc nie był to dla mnie w sumie dodatkowy wydatek tylko trochę droższa normalna wizyta.

Do góry