reklama
anioleczek12341
Fanka BB :)
Na przeziębienie dziewczyny jeszcze *spam*. Jak mnie dopadło nie dawno to też miałam podniesiona temperaturę i bolało mnie gardło i miałam katar. Poleżałam 2 dni pod pieżyną i leczyłam sie własnie tym prenalenem tantum verde w tabletkach i nosavinem na katar. w ciagu 5 dni nie było śladu po przeziębieniu
Poza tym codziennie czosnek
My czujemy sie ok. W piatek glukoza... brrr mały fika w brzuszku aż miło
Poza tym codziennie czosnek
My czujemy sie ok. W piatek glukoza... brrr mały fika w brzuszku aż miło
kretowinka78
aisha nie stresuj sie, wszystko bedzie dobrze napisz jak bylo
Matylda78
Cześć Dziewczynki. Mnie też chwilę nie było, ale już jestem. Maleństwo jest dość absorbujące, no i wróciłam do pracy ... więc czasu jakby mniej.
Mamuśki - jak u Waszych maluchów z zębami? Bo moja mała ma już 8 i się zastanawiam czy to aby nie za szybko???
Agulkak - ja też pamiętam Wasz ciężki start i cieszę się, że z Gabrysią jest dobrze! Nieustająco trzymam za Was kciuki! Jak będziesz miała chwilę, to melduj jakie u Was postępy.
Nadrobiłam czytelnicze zaległości i Wam powiem, że faktycznie upławy pojawiały się przez całą ciąże... więc się nie stresujcie. U mnie też wystąpiło krwawienie i mimo to ciąża rozwinęła się prawidłowo ... ale co się nastresowałam to moje. Mam nadzieję, że nie będziecie musiały przez to przechodzić! A bóle różnego typu też występowały przez cała ciąże, a to gdzieś zakuło, a to gdzieś mnie gniotło a to się coś mi naciągało ... teraz się z tego śmieje, ale kilka miesięcy temu, to strasznie przeżywałam. I powiem Wam że, jak Czarny Kot już zaczynam myśleć o drugim bąblu :-). U nas niestety nie ma szansy na naturalną ciążę, wiec póki co trzeba zbierać kasę i siły na kolejne podejście do całej procedury od początku.
Mamuśki - jak u Waszych maluchów z zębami? Bo moja mała ma już 8 i się zastanawiam czy to aby nie za szybko???
Agulkak - ja też pamiętam Wasz ciężki start i cieszę się, że z Gabrysią jest dobrze! Nieustająco trzymam za Was kciuki! Jak będziesz miała chwilę, to melduj jakie u Was postępy.
Nadrobiłam czytelnicze zaległości i Wam powiem, że faktycznie upławy pojawiały się przez całą ciąże... więc się nie stresujcie. U mnie też wystąpiło krwawienie i mimo to ciąża rozwinęła się prawidłowo ... ale co się nastresowałam to moje. Mam nadzieję, że nie będziecie musiały przez to przechodzić! A bóle różnego typu też występowały przez cała ciąże, a to gdzieś zakuło, a to gdzieś mnie gniotło a to się coś mi naciągało ... teraz się z tego śmieje, ale kilka miesięcy temu, to strasznie przeżywałam. I powiem Wam że, jak Czarny Kot już zaczynam myśleć o drugim bąblu :-). U nas niestety nie ma szansy na naturalną ciążę, wiec póki co trzeba zbierać kasę i siły na kolejne podejście do całej procedury od początku.
Hej, u nas super Maluch brykał, machał rączkami, skladał je jak do modlitwy Byly stópki, serduszko, oczka, nosek. 2 markery z 4 sprawdzone i są ok, teraz czekamy na prenatalne 12.11 Widzielismy moszna, ale dr powiedziala ze jeszcze moga sie zamienic w cipkę;P takze nie wiadomo;P Jestem szczesliwa Nasza kruszyna ma 4,11cm Mam łożysko na przedniej scianie i przez to podobno bede pozniej czula ruchy dziecka. Szyjka ok, nic nie nie dzieje, tylko bolalo mnie tym razem usg- jakas wrazliwa jest akurat chyba. Robila tez od gory przez brzuch ale jeszcze slabo i takie napiecie nieprzyjemne czulam i jeszcze chciala zeby maluch sie od sciany odsunal zeby przeziernosc zobaczyc, ale nie chcial i sie wkurzal;P Jak mu pukala w okolicy glowy to raczke kladl na głowke- kurde cud, prawdziwy cud. Dziekuje za niego z calych sil!
A to dla Was w prezencie)
A to dla Was w prezencie)
kretowinka78
ale piekne zdjecie aisha! super wrazenia, prawda? oj, zeby tak miec to usg w domu na wlasnosc...
Aisha super ze z dzidziolkiem wszystko ok Ja tez mialam lozysko przodujace,ale przesunelo sie pod koniec ciazy na tylnia sciane. Ruchy dziecka poczulam dopiero w 21tc, troszke pozniej ale te 2-3 tygodnie naprawde nie robia roznicy
Czarny kot podobno łozysko przodujace, a te umieszczone na przodzie to zupelnie co innego...bo lozysko przodujace to jakby patologia, a to ze lozysko sobie siedzi po prostu z przodu to nic zlego No mam nadzieje ze sie doczekam tych kopniakow
Dorex- dasz rade! to Ty 14.11 a ja 12.11 prenatalne. Doczekamy sie)
reklama
ale piekne zdjecie aisha! super wrazenia, prawda? oj, zeby tak miec to usg w domu na wlasnosc...
kretowinko na allegro są hehe od jakoś 7- 200 tysięcy ;P Możesz wybierać;P hehe.