reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Marcysiowa ja też byłam chora w I trymestrze i brałam paracetamol na obniżenie temperatury i wszystko było ok. Na katar można stosować euphorbium. Mi nawet pomagał żeby się odetkać na trochę. Lekarz też mi polecał miejscowo na gardło tantum verde, ale zastosowałam chyba tylko raz w apogeum bólu. Poza tym piłam dużo ciepłego mleka z miodem i czosnkiem.

reklama
lilonka mój brzuch juz urosl :) waga -1kg (gin mowi ze jeszcze sie nie martwimy) ale brzuch do przodu :) kupilam pierwsze spodnie ciazowe :) no i piersi sie ruszyly :) maz sie smieje ze chyba zabroni mi karmic, zeby sie nie zmniejszyly ;)
ale to jest czad, teraz z tygodnia na tydzien brzuch jest coraz wiekszy, az sie boje co to bedzie, bo to dopiero koniec 3 miesiaca.........

Witam dziewczyny :)

Dawno mnie nie było a tutaj tyle zmian :)
A my ciągle jeździmy po lekarzach, neurolog, rehabilitantka, okulista, laryngolog i tak wkoło. Ale na szczęście jak na razie wszystko ok, Gabrysia prawidłowo się rozwija mimo ciężkiego startu.
Gada jak najęta, w szczególności jak je obiadki, wprowadziłam jej już kaszki i marchewkę, ziemniaka oraz dynię.
Jak na razie wcina chętnie zobaczymy jak będzie dalej.

Pozdrawiamy :)

reklama
lilonka trzymam kciuki za badania, moje drugie prenatalne bedzie 7 grudnia. ciekawe kiedy poczujesz pierwsze kopniaczki, myslisz ze u blizniakow bedziemy czuly wczesniej? no bo jest tam dwojka i kopie na raz? koniecznie napisz jak juz cos poczujesz :)

Do góry