reklama
kretowinka78
Fanka BB :)
ja mam blizniaki na pokladzie wiec juz w 3 miesiacu mi brzuch sie zaokraglil. teraz z dnia nadzien jest wiekszy u ciebie marcysiowa pewnie bedzie podobnie
Różyczka82
Witajcie...nie wiem czy nie za wcześnie tu zaglądam - ale tak mnie korci...wszystko wskazuje na to że jestem w ciąży :-) - dziś jest 16dpz dopiero -ale dwa razy już robiłam test - raz z krwi (beta 207,73) i dwa dni później tradycyjny sikaniec. Brzuch mam wzdęty jakbym była już w 3-4 m-cu ale domyślam się że to przez te wszystkie hormony - też tak miałyście?
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Rozyczka: tak....
kretowinka78
rozyczka wyglada na to ze jest sukces! gratuluje i teraz postaraj sie przezyc jakos do tego pierwszego usg!
Różyczka82
Dzięki dziewczyny - ten brzuch już mnie martwić zaczynał...cały czas taki jest. Mąż się śmieje że już przez najbliższy rok mniejszy nie będzie
Marcysiowa - w którym tyg.Ty jesteś? Nie wiem jak do tego pierwszego usg wytrzymam...żeby się dowiedzieć czy wszystko idzie ok, zobaczyć ile maluszków mam pod sercem...transferowaliśmy 2 zarodki ...ehhh...
Czuję się teraz taka niedouczona - tyle czasu się staraliśy zajść w ciążę - a teraz jakoś tak...nie wiem co mam robić co jeść, czego nie jeść...jakich kosmetyków używać...
Marcysiowa - w którym tyg.Ty jesteś? Nie wiem jak do tego pierwszego usg wytrzymam...żeby się dowiedzieć czy wszystko idzie ok, zobaczyć ile maluszków mam pod sercem...transferowaliśmy 2 zarodki ...ehhh...
Czuję się teraz taka niedouczona - tyle czasu się staraliśy zajść w ciążę - a teraz jakoś tak...nie wiem co mam robić co jeść, czego nie jeść...jakich kosmetyków używać...
Różyczka ja już 7 tydzień zaczęłam. Co do USG to ja nie wierzyłam jakimś tam cyferkom na papierze. Nawet pierwsze USG mnie nie przekonało bo stwierdziłam, że chyba pora iść do okulisty albo coś przyjąć bo za nic nie widziałam nic na USG. Dopiero 2 USG utwierdziło mnie w przekonaniu że jestem w ciąży. Różyczka spokojnie czekaj i zobaczysz, że na pierwszym USG lekarz Cie doedukuje. Wystarczy pytać.
Jeść najlepiej zdrowo, ograniczyć tłuszcze nasycone, darować sobie alkohol i colę, nie szaleć ze słodyczami. Wszystkiego nauczysz się z czasem.
Co do kosmetyków to Ci nie powiem. Sama nic nie używam bo mam generalnie skórę alergiczną. Ale trzeba będzie pomyśleć o kremie na rozstępy.
W razie wątpliwości pytaj. W miarę możliwości bardzo chętnie Ci pomogę.
Jeść najlepiej zdrowo, ograniczyć tłuszcze nasycone, darować sobie alkohol i colę, nie szaleć ze słodyczami. Wszystkiego nauczysz się z czasem.
Co do kosmetyków to Ci nie powiem. Sama nic nie używam bo mam generalnie skórę alergiczną. Ale trzeba będzie pomyśleć o kremie na rozstępy.
W razie wątpliwości pytaj. W miarę możliwości bardzo chętnie Ci pomogę.
reklama
Różyczka82
Dziękuję Marcysiowa. Wszystko jest takie niepewne póki co....jak niewierny Tomasz - póki nie zobaczę to do końca nie uwierzę
Pozdrawiam
Pozdrawiam