reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja bym chciała w domku usg :-) Aisha - cieszę się, że po tych wszystkich Twoich przeżyciach - teraz wszystko układa się cudownie. Niech bąbelek rośnie duży i zdrowy :tak:

reklama
Cześć dziewczyny fajnie że tak się rozpisujecie. Brzuchy rosną.
U mnie brzuch głownie zaczął się pojawiać od 15 tyg, też mam już spodnie ciążowe,a teraz z dnai na dzień rośnie. Już mamy 18 tydzień i z jedenj strony wow jak to zleciało a z drugiej tak się ciagnie już bym chciała być blisko porodu.
Bo teraz to każdy ból brzucha ciagle jeszcze mnie przeraża. W bruszku czuje takie jakby bąbelki, jakby coś tam się działo, pływało. Dziwne i wspaniałe uczucie, ale czekam na kopniaki.

Ale wiecie co mnie dopadło zgaga, nie wiem jak sobie z tym poradzić. Jakieś wskazówki??

Aisha piękna fota, prawda że można się wpatrywać godzinami :-)

matylda - ja tez juz o drugim mysle i tez musi to byc ivf znowu. bedziem dzialac w polowie przyszlego roku - taki plan

co do zebow - dosc sporo te 8 ale nie ma sie czym niepokoic. najwazniejsze to myc zeby zeby prochnica sie nie wdala i powinno byc wsio ok. ja swojemu te 2 ktore ma tez juz myje szczotka i pasta do zebow bo im szybciej zeby wychodza tym wieksze prawdopodobienstwo prochnica. no ale na to jest sposob pdo tytulem pasta i szczotka:) moj lubi jak mu sie zeby myje i wazne zeby uczyc od malego mycia - zeby pozniej nie bylo jazd ze nie chce....

zosia - niestety nie mialam zgagi wiec nie pomoge

Zosia mleko tak jak pisze Marcysiowa albo jogurt naturalny, mi bardzo pomagał na zgagę. Pamiętam, że zgagi dostawałam często w nocy jak próbowałam kłaść się na prawym boku... :)

reklama
Do góry