reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ewelina, będzie dobrze :tak:

Ja dzisiaj mam okazję delektować się zgaga. Pierwszy dzień i mam nadzieję że nie będzie mnie pękać regularnie ;)
Styczniowki jak tam wasze maleństwa, czujecie już regularnie ruchy? Mój kropuś wczoraj poczestowal pierwszym kopniaczkiem tatę ;) mąż przyłożył głowę do brzucha i akurat dostał kopniaczka w łuk brwiowy ;) ale był szczęśliwy że wkońcu coś poczuł :) bo jak tylko rękę przykłada do brzucha to dzidzik przestaje się ruszać.

Madzia martwie sie strasznie zobaczymy jutro co lekarz powie tylko bede obdzwaniac zeby ktos mnie zbadal . Bo jak narazie bez zmian . A z maluszkiem wszystko ok bo czuje jak szaleje w srodku . A w piatek do dr Mrugacza ide bo na tym swoim sie straszne zawiodlam jest na wakacjach napisalam mu sms co jest grane a on odpisal ze jak cos mnie niepokoi to moge jechac do szpitala. :cool:

Ostatnia edycja:
ależ mnie zgaga w nocy dopadła ! matko...myślałam, że przełyk mi spali :szok: to pewnie kara za wczorajsze urodziny dzieci mojej przyjaciółki na których jadłam co chciałam hehe :-p
Mam nadzieję, że to jednorazowa zgagowa niespodzianka bo już zapomniałam jak to jest ją mieć przez pół ciąży :]
Jedno mnie pociesza, że jeszcze jakby co to 3 dni mi zostały w dwupaku :-p

dziewczyny od którego tygodnia zaczęły ciągnąć Was wiązadła? Ja od wczoraj czuje takie kłucie w okolicach lewej pachwiny. Nie jest to stały ból... 2-3 sekundy i puszcza. Miałyście coś takiego? Jestem okropną panikarą i nie wiem czy jechać do lekarza, czy to normalne. Chyba nie są to skurcze???

Olusia pozdrawiam :)

madzia i piotr u ciebie już tlusciutkie 40 tyg, wow . Mam nadzieje ze nie będziesz musiała tak długo czekać na swoje maleństwo jak Peti.

elleni tylko 3 dni wow tez bym chciała żyć w świadomości ile mi dokładnie zostało do porodu:) co do zgagi to ja jestem szczęściara bo nie znam tego uczucia a jem co chce co widać jak tyje , hihi

niepokorna ja już myślałam ze będę rodzic w sobotę , złapało mnie nieziemskie osłabienie , lekkie skurcze i było mi niedobrze przez pół dnia ( 1 raz w ciazy) . Do tego łapią mnie nieregularne skurcze cały czas i znowu boli mnie wpojenie lonowe. Czuje zmiany i czuje zbliżający się poród . Ale wiem ze takie objawy jak mam to mogą być i na 3 tyg przed terminem i nie świadczą o rychłym porodzie :( a szkoda. Poza tym zrobiły mi się rozstępy na dole brzucha :(

zmieniajac temat niestety nie udało mi uratowac jednego szczeniaczka i zdechł :( spłakalam się jak bóbr za nim.

Ewelina br mam nadzieje ze to nic poważnego .

reklama
Do góry