reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ewelina.br - to nie prawda z tym co ci powiedzieli. Mielli obowiazek zrobuc ci usg w ciazy na tym etapie. Nie mozna wierzyc w takie bzdury. Po prostu od 3 doby za leczenie zwraca NFZ ale za co tu zwracac.

Ewelina jestem w szoku, że takie bzdury wciskają w niektórych szpitalach, bezczelnie się wykpili!

Esiek to tylko tak strasznie brzmi :-D jak dodasz miód i owoc który lubisz smakuje zupełnie ok

ewelina to faktycznie potraktowali cię okropnie nie mają takiego prawa a tym bardziej w ciąży.

Lenka to kolos z tego Twojego Filipa, ja mam wizytę we wtorek ciekawe tylko czy doktor zrobi mi usg, wiadomo jak to z nim jest. Ciekawe ile waży moja kropka bo kopie tak jak by miała już z 4 kg haha. Czasem daje mi tak popalić że boli mnie wszytsko w środku.
Co do zaparć to ja miałam przez pewnien czas po tabletkach z żelaza wtedy zalewałam śliwki gorącą wodą wieczorem i jadłam i piłam tą wodę rano do tego siemie lniane jogurt naturalny i musli i przeszło. Teraz biorę tardyferon i po nim zaparć nie mam.

Madzia ja też tardyferon biorę, chyba taśmowo pacjentkom swoim przepisuje to samo ;) z tym USG u niego to wiadomo... ale może Cię miło zaskoczy i jednak zrobi :)

Lenka ja najpierw jechałam na innych lekach jesli chodzi o morfologię ale dopiero tardyferon za trzymal spadek hemoglobiny i po tamtych miałam zaparcia a tu ich nie ma.

U mnie zaparcia też są, działa na nie tylko duża ilość pitej wody. A z innych dolegliwości to strasznie boli mnie kość łonowa szczególnie jak wstaje, albo za dużo chodzę, ale położna powiedziała, że to mały może główką operować w tamtych rejonach i to od tego.

reklama
Do góry