reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej Dziewczyny :)

Z laktatorem poczekajcie do porodu,bedziecie wtedy wiedzialy co i jak.Czesto to sa pieniadze wyrzucone w bloto.Kolezanka kupila i zaraz sprzedala,nie mogla tego cholerstwa uzywac :))Ja mialam to samo,no chyba ze teraz sa jakies super nowoczesne i nic nie boli.Brrr ... jak sobie przypomne:-).
Dziewczyny mnie sie juz kosci rozchodzily dawno,i siara leci ,a dziecka jak nie bylo tak nie ma :))Jutro jade po pilke taka z uszami i bede na niej cwiczyc,moze sie cos ruszy.
Pozdrawiam.

reklama
Peti Twoja Lucy to już nawet nie mały uparciuszek tylko prawdziwy uparciuch :tak: tak jej dobrze u Ciebie

Jeśli chodzi o laktator to ja kupię Medela mini electric plus- obrabia dwa cycki za jednym zamachem :-D a ja będę mamą zapracowaną i taka oszczędność czasu będzie bardzo cenna. Choć oczywiście można z nim też pojedynczo. Ten laktator poleciła mi Pani w hurtowni, a potem jeszcze 2 koleżanki, które aktualnie z niego korzystają, tylko z wersji na jednego cycusia i są bardzo zadowolone, choć oczywiście tak jak piszecie zawsze może być różnie

image.jpg

Brzusio hahaha

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 74
Peti śliczny brzusio:) ale czas juz sie z nim rostac!

olusia piękny przyrost bety , widac ze dzidzia rosnie :) czekamy na serduszko!

zuzia mi urosły tylko o rozmiar na początku i tyle , teraz troche bolą i od paru dni pojawiła sie siara . Ale ty sie nie przejmuj bo to nie jest reguła , Polozna mówiła ze mleko sie pojawia po 3 dniach od urodzenia łożyska . Brak łożyska powoduje uwalnianie hormonu odpowiedzialnego za produkcje mleczka.

Laktator mam avent ręczny i elektroniczny ( jeden dostałam) przetestuje oba to moze bede mogła pózniej którejś doradzić z wyborem.

Pytanie ( az wstalam w nocy bo mnie to meczy zeby zapytac ) - dzis odczuwalam kilka razy w ciagu dnia takie hmm twardnienie brzucha ale tak wysoko jakby nad pepkiem a pod zoladkiem...gdzies tam. Trwa to kilka sekund, nie jest bolesne ale dzis zdarzylo sie ok 10 razy. Myslicie ze to mala sir tak dzis ulozyla i to ona wypycha czy to skurcze przepowiadajace ? Ale cos wysoko to czulam, myslalam ze skurcze to bardziej w podbrzuszu czuc... jakie jest wasze zdanie?

reklama
Peti, jak twoja niunia ma taki domek to dziwić się że jej się na świat nie spieszy ;)

Szczerbatka, na każdy brzuszek przyjdzie pora ;)
Ja odczuwam jakby mój co dzień był troszkę większy i wszyscy to potwierdzają ;)

Do góry