reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Bzibziok - mnie to czeka za tydzień, dobrze, że piszesz, że da się przeżyć :)

ona - ja będę pobierała krew pępowinową. Pisalyśmy o tym jakieś dwa tygodnie temu.

peti -
nie mam pojęcia co do USG ale też mnie to ciekawi więc podbijam pytanie :) Może lawendowy nam napisze.

Dziś wynalazłam dla Gośki ozdobę do pokoju, może którejś wpadnie w oko, ja zamówiłam napis Małgosia, zamierzam powiesić na ścianie nad komodą.

LITERKI 3D 20 cm IMIĘ DZIECKA 2 DEKORY GRATIS (4444555454) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

reklama
wiem kochana ale nic konkretnego czy znasz jakies szczegoly???
ja slyszalam ze jak sie podpisze umowe do 25 tyg ciazy to jest jakis rabat a ty jak robisz znasz szczegoly?bylas juz na rozmowie w tej sprawie?

ona - tak jest jakiś rabat, chyb ok 400zł od opłaty po porodzie. Miałam się tym zająć dziś ale przez wyjazd nie zdążę i zrobię to po urlopie. Jest kilka firm, które świadczą tą usługe m.in PBKM, Diagnostyka, LongaVIta i jeszcze parę innych.
Poczytaj na ich www tam jest w miare dokładnie opisane co i jak i ile.

Siaga gratuluje i zdrowia zycze:)! Dobrze za tak szybko zareagowałas i dzieki temu twoje malenstwo jest całe i zdrowe.

Infinity ty w głębi ducha wiedziałam ze cie niepotrzebnie stresują . Bardzo sie ciesze.
Emilia czekam na wieści od ciebie.
Hania i Piotr wam tez gratuluje , super waga:)
P
u mnie tez dzisiaj wielki dzień , byłam na usg i wszystko jest super:) Nadia dalej jest dziewczynka i wazy juz 2350 czyli książkowo. Lozyzko na górnej ścianie , pępowina przy brzuszku, morfologia tez super, parametry dzidzi w normie i wszystko wskazuje na porod sn na ten moment . Strasznie sie ciesze ze u mojej kruszynki wszystko dobrze aby tak dalej:)

Jogo super wiadomosci,fantastycznie ze mala dobrze sie rozwija i rosnie,gratuluje!:-)

Jak jest w uk z wywolywaniem porodu?Tez czekaja do 14 dnia po terminie?

W ogóle to byłam na spotkaniu z położna. Ogolnie to pobrali krew i wzieli próbkę moczu. Zebrał wywiad itp. No i wlasnie moja położna to mężczyzna!!!
Nie przyznałam sie ze chodzę prywatnie, i jak powiedziałam o krwawieniach to pokrecila głowa jakaś Murzynka ktora mnie ważyła wczesniej i sie wkurzyła ze do szpitala nie pojechałam. I zaprowadziła mnie na jakieś emergency usg i jak spytałam ze po tym usg bede miała drugie w następnym tyg to chamsko odpowiedziała ze najpierw musimy sie upewnić czy dziecko zyje. Olałam ja i tyle. Usg zrobili od środka i nic nie znaleźli, o lozysku zero mowy, ale moze dlatego ze nie widac od środka, moze powinni przez brzuch? W każdym razie mam usg genetyczne przez brzuch w srode.

Emilia przynajmniej widziałaś dzidziusia :) i dobrze zrobiłaś ze sie przyznalas ta wiedza jest im zbędna . A to moja koleżanka ma usg genetyczne dzień wczesniej i tez wczoraj miała wizytę :)

peti w sumie to nie wiem ale koleżanka miała przenoszona 10 dni nim wywołali porod. Wiec chyba Max do 14 dni .

reklama
Emilia najwazniejsze ze z maluszkiem wszystko dobrze.A chamstwo trzeba tepic,rasista nie jestem ale na drzewo z taka pielegniarka:-D.Odpoczywaj i w srode koniecznie zdaj relacje.

Do góry