reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Siaga: Kochana, ale musiałaś się nadenerwować :( całe szczęście wszystko skończyło się dobrze. Gratuluje Mamusiu i życze zdrówka dla Ciebie i Dzidziulka :)

Madzia: ja podobnie jak Lawedowy kupiłam płyn bobini, nie mogę jeszcze dać opinii czy uczula czy nie, ale na pewno przyjemnie i delikatnie pachnie :)

Peti: niestety nic się u mnie nie dzieje. Coś czuje że jednak w moim przypadku będzie grane to wywoływanie porodu. Mam nadzieje, że za tydzień juz będę miała moje Słoneczko przy sobie :) Obstawiam że jak w poniedziałek pojadę na IP,to jak zwykle we wtorek zrobią badania moczu, morfologie i usg, a od środy zaczną wywoływać. Mam nadzieje że mnie nie przegonisz i będę mogła oficjalnie przekazać Ci koszulkę liderki ;)

reklama
Infiniti to nagroda zavten cały stres który musialas przejść. I jeszcze dziewczynka o której marzylas. Gratuluje. Teraz już spokojnie możesz kompletowac wyprawkę ;)
Esiek, Lenka super macie z tą niemiecką chemia. Jak mam znajomych w niemczech jak wiem że jadą do domu to zamawiam u nich moje ukochane niebieskie lenory i proszki.
Madzia76 ja kupiłam proszki do prania lovela i płyn dzidziuś. Dzisiaj mieliśmy brzydką pogode jak jurro będzie ładnie to startuje z praniem bo komoda już skrecona ;)

Infinity tak się cieszę! Wszystkie ciotki forumowe czekały na tą wiadomość :) i do tego Twoja wymarzona dziewczynka.. teraz zacznij już w pełni cieszyć się ciążą :))))))))))))))

Infinity - super, ogromnie się cieszę !!!! Zapomnij o tych ostatnich tygodniach, oddziel grubą krechą i czekaj na córeczkę w spokoju !!!!

reklama
Infinity - to jeszcze raz dziś wrzucę, uaktualniony o tak ważne info

LIPIEC
1. MINNI27 (29 lipiec) córka Wiktoria

SIERPIEŃ
2. PETI30 ​(1 sierpień) córka Lucy
3. MADZIA I PIOTR (18 sierpień) córka
Hanna

WRZESIEŃ
4. NIEPOKORNA (1 wrzesień) syn Oliwier
5. JOGO (2 lub 6 wrzesień) córka Nadia
6. ELLENI (5 wrzesień) córka Adrianna