reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Infinity gratuluje,jest co swietowac!:-)

Genna ja tez Cie widze :)

Niepokorna mnie tez tak mierzyl ten brzuch z gory na dol,w czwartek ide do szpitala,jak bedzie jeszcze raz mierzyl to zapytam po co?Kolezanka ktora lezala na patologii przez pare tygodni powiedziala mi ze oni tak mierza tygodnie ciazy,ciekawe :)

Minni no to czekamy teraz na Twoja Krolewne:happy2:

Bry :)
Peti30-No powiem Ci ze dziwnie tutaj podchodza do wielu rzeczy w ciazy....ale moze to dobrze...tutaj praktycznie sie nie stresuje a w Polsce miliony badan i tak dalej...skoro twierdza ze wszystko ok to ja im wierze ;)

Czesc

Faktycznie ciekawe to mierzenie brzuszka ;) Pewnue liczy sie przyrost od poprzedniego razu.
Jak byłam w szpitalu na łyżeczkowaniu to lekarz także ręcznie przez brzuch określał na który tc wygląda macica.

Dziś w nocy nie mogłam spać bo sąsiedzi imprezowali na dworze, leżałam prawie bez snu ale dzięki temu odkryłam co Gośka wyczynia nocami... Normalnie ustny worek treningowy ze mnie. W ogóle od jakiś 4-5 dni jest aktywna prawie non stop z małymi przerwami ;)

Z ciekawych rzeczy to - ja od początky ciazy unikam spania na brzuchu bardzo. A tu wczoraj czytam artykuł, że to jest nieszkodliewe i nawet w 3trymestrze można a nawet że to dobrze robi na wszystki żyły itd... Ja chyba jednak jakąś blokadę bym miała.

Dziś pakowanie a jutro jedziemy na tydzień na urlop do Władysławowa więc żegnam się choć pewnie bede podczytywac !!

Hej, hej!!!
Infinity - Moje gratulacje, teraz to już musi być z górki:)Strasznie się cieszę!

A ja byłam dzisiaj na krzywej cukrowej, nie było najgorzej, ale cytrynka to chyba istotny dodatek.

Esiek milego urlopu :)

Majka a widzisz czlowiek pewnych rzeczy nie wie :) Tylko mnie zmierzyl pierwszy raz dopiero a tu juz koncowka ciazy:baffled:

Niepokorna w Polsce za duzo nieraz tych badan tu jednak jak dla mnie troche za malo.Paciorkowiec powinien byc jednak robiony,czytalam opinie irlandek i one same uwazaja ze jest to badanie konieczne i zeby sie o nie upominac.Ja uwazam ze lepiej zapobiegac niz pozniej leczyc.Ja porobilam to co sie dalo i mam spokojna glowe.No ale kazdy robi to co chce:tak:

Dziewczyny kiedy robi sie usg bioderek u dziewczynek?Ja juz zapomnialam :)

Milego weekendu

reklama
dziewczyny czy ktoras z tych co juz sa po porodzie pobierala krew pepowinowa? albo ktoras z tym ktore jeszcze przed maja zamiar>?

Do góry