reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Esiek mówisz ze na Pomorzanach ojciec moze być przy cc ??? Kurde to ja już durnieje cholercia to gdzie ja mam rodzić ??? A moze to po znajmomosci bo ja na Pomorzanach nie mam nikogo?

reklama
Ja to tez nie po znajomosci wiem bo tej lekarki nie znam co mi to mowila ;) ten moj znajomy gin z pomorzsn jest na urlopie i z nim nawet nie gadalam jeszcze.

Madzia nie namawiam na szkołę rodzenia, jak masz taka fajna położną w przychodni to nie ma sensu :) ja chcę rodzić SN i dlatego ważne jest dla mnie, żeby M się podszkolił :-D i nie dał nam krzywdy zrobić. A "Język niemowlęcia" będą mieli w Empiku dla mnie dopiero na poniedziałek:/ ale jak juz tam zamówiliśmy, to poczekam

Esiek dzięki za informacje o Pomorzanach, jest tak dużo dobrych opinii, że ja już raczej jestem zdecydowana jednak na Pomorzany.
Wczoraj też w Bebe Clubie spotkałam koleżankę w 9 mc i ją prowadzi lekarka z patologii ciąży z Polic i też ją wysłała na Pomorzany do porodu, akurat ona ze wskazaniem do CC.

Ja jeszcze poczekam na opinie tego znajomego lekarza i zadecyduje. Ale to dop pod koniec sierpnia :)
Szkole rodzenia tez odpuszczam jednak :)

Lenka ja gdyby nie moja położna to też poszłabym do do tej szkoły rodzenia na Monte Cassino, ale ta moja obiecała że mnie do porodu przygotuje.

lenka ja zamówilam juz obie przez internet, do odbioru w Geancie bo mam najbliżej.

Esiek ja też z poczekam na Twoje ralacje i chyba wybiorę się do tych szpitali na wizytację:-D

Madzia - a ta twoja polozona na nfz dziala? Jak taka fajna to moze i ja skorzystam z jej uslug? Daleko do Dobrej nie mam :)

reklama
Do góry