reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lenka teżsłayszałam o tym centrum mamma i znamparektóra tam rodziłai jest zadowolona.A jak ta Twoja kolezanka już urodziła na tychpomorzanach?

Infinity napewnowyniki bedądobre innej opcji nie ma :-)

ona idzz tym do lekarza ja uważamze to niebezpieczne mojej kolezance po transferze wyszłą opryszczak na ustach i w7 tc serduszko stanęło naszdr.powiedział wtedy zebyćmoze była toprzyczyna bo to że wyszłą na wargach sromowych to tylko wizualnie a opryszczkaorganizmjest zaatakowany.Nie straszęale idź za d.ługo czekałaśna dzidziusia.

Centrum narodzin mamma - dziewczyny a co jak będzie problem? Przecież tam nawet nie ma neonatologa w razie w, nie mówiąc o specjalistycznym sprzęcie. Moim zdaniem totalna głupota. A to, żeby rodzić w ładnym pokoju i żeby Panie byly miłe to proszę Was ....

Hej Niepokorna,napisalam to co napisala Emilia.Dla mnie ona w ogole nie jest rozstrzepana.Chodze do niej juz dlugo i nie moge zlego slowa powiedziec,naprawde.A opinie zbieram od znajomych bo to co w necie pisza to niekoniecznie musi byc prawda.Ludzie lubia sie oczerniac a szczegolnie konkurencja.Mamy pelno polskich ginow w Dublinie a u Moniki zawsze pelno pacjentow.A jakie Ty masz wrazenia po wizycie u niej.Ona mi caly czas powtarza ze jestem jej ulubiona pacjentka,robilam ivf w klinice w ktorej pracuje jej kolega,zaszlam w ciaze szybko tak jak mi poradzila :)Polecilam jej szkole dla corki.Kurcze nie wiem,ale wszystkie moje kolezanki ja chwala :)

Ona, a nie masz bliżej jakiegoś innego lekarza? Ale tak jak dziewczyny mówiły: idź do lekarza, lepiej dmuchać na zimne. Będzie dobrze, zobaczysz. To na pewno jakaś pierdółka.

Ona ja miałam na początku ciazy na ustach i lekarz moj gin od razu dał mi końska dawkę heviran i powiedział ze ten wirus tez moze być przyczyna krwawień! Potem miałam jeszcze kilka razy w nosie i tez sie bałam zeby nie poszło na płód bo naczytałem sie głupot plus reakcja mojego lekarza spowodowały ze sie bałam. Teraz ogólnie ten problem ustąpił .

Peti wlasnie brzmi to jak hotel 5gwiadtowy albo spa ale minus to to ze rezygnujesz ze znieczulenia . Nic za darmo. Dlatego zrezygnuje z tego luxusu i bede rodzic na normalnej porodówce bo zawsze bede mogła poprosić o epidural.

reklama
no tylko podobno najgorszy jest na drogach plciowych wiec ja to mam szczescie do tego chyba mam poweikszone wezly chlonne po prawej stronie w pachwinie bo mam obolale i czuje ze sa inne mam nadzieje ze to wezly a nie jakies miesniaki

Do góry