reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hejka

Czarnykocie i Ty i mąż spisaliście się na medal, maluszek zreszta też. Najgorszy pewnie pierwszy tydzień a potem to dla Was norma będzie

Lolitko ja z poza Londynu więc nie pomogę, latam z London Stansted ale ode mnie inny dojazd.

Aisha wydaje mi się że tu na forum można dodac tylko określoną liczbę linijek i znaków, pewnie przekroczyłaś.

Kretowinko ale super napisałaś o tych moherach w pełni popieram

A mi w końcu pojawią się brzucho i tak się cieszę, dziś trochę pobolewa ale napewno dlatego że się rozrastam :-):-):-)

Pozdrawiam resztę

a mnie dzisiaj strasznie boli glowa. nie jestem przyzwyczajona, bo normalnie nie miewam zadnych dolegliwosci. wzielam juz drugi apap, ale jest tak slaby, ze nie daje rady. a wy jak sobie radzicie z bolem w ciazy?

Paracatemol to mozna napewno, dolegliwosci ciążowe są super. A mi powoli przechodzą mdłości ale do ryby to mnie nikt nie namówi narazie a szkoda bo taka zdrowa

Kretowinka: w ciazy tylko paracetanol i nic wiecej. Ja mialam mega bole i mi dawali w szpitalu morfine a sama w domu moglam tylko para wziasc

Kretowinko - mnie do tej pory tylko 2 razy bolała głowa - ratowałam się apapem, ale mi przechodziło po jednej tabletce. Byłam wczoraj na usg - moje maleństwa mają już 4,5 i 4,37 cm i piękne serduszka. Jeden maluszek machał rączką do tatusia, a drugi się nam wypiął :-) Za 2 tygodnie idę na tzw genetyczne. No i w końcu dorobiłam się karty ciąży - czas najwyższy ;-) . Czarny kocie - gratuluje przeżytego pierwszego dnia w pracy i dzielnego tatusia :-) teraz pójdzie z górki.

lilonka- gratuluje karty ciazowej :))) no i ciesze sie ze maluchy cale i zdrowe :) ja mam prenatalne 19 pazdziernika, nerwy, nerwy, juz bym chciala zeby bylo po.
wszystkie dziewczyny od blizniakow- ogladalyscie juz wozki w internecie? wolicie te dwa obok siebie, czy jeden za drugim? macie jakies preferencje? (mnie sie podoba niemicki zoom)

reklama
Ja państwowo mam termin na 16. A prywatnie chyba pójdziemy 18 albo 19. Przez to że mi ostatnio ciąża młodsza o 5 dni wychodziła, to mam jakoś późnote badania. Ale wczoraj z usg już wyszło 11 tydzień i 1 dzień - czyli prawie jak z daty transferu. Ceny bliźniaczych powalają - mi podoba się tkf twinner twist - zaglądam na niemieckie stronki, a nóż się coś trafi w dobrej cenie.

Do góry