reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

kretowinka78-mnie tez boli głowa i to czasami bardzo mocno ale nie biorę nawet paracetamolu. Ja w ogóle nie lubię leków,więc nie biorę kiedy nie muszę. Wczoraj bolała mnie okropnie więc polozylam sie i zasnelam na około 2 godziny. Jak sie przebudzilsm,to bolała nadal,ale już trochę mniej.
zosiu Dolegliwosci mam nadal,jak zaczyna mnie mdlic,kiedy tylko otworze oczy,to przestaje mnie mdlic kiedy zasypiam:-). Ale wszyscy mowia,ze to dobry znak:-).Do ryb nie wiem czy przekonam sie w ciazy,odrzucilo mnie kompletnie:-).

reklama
dziewczyny, ale mam dzien super! wygralam dzis fotelik maxi cosi :) jeszcze tylko jeden i juz mam samochod zabezpieczony do drogi :)
wam tez zycze szczescia w konkursach!

kretowinko, szczesciaro:) gratulacje!

Pozdrawiam wszystkie! U mnie nic nowego, czekam na wizyte z usg 17.10. jutro badania krwi i moczu. Cycki nadal omal nie wybuchna;-), a tak to chyba wszystko super.

kretowinko gratulacje :)

A ja dziewczynki jestem zatyrana po tygodniu pracy hehe.Ledwo na oczy widze,bo wczoraj mialam druga zmiane,a dzis pierwsza i w sumie spalam w nocy 5 godzin tylko,w tym 2 pobudki malucha.Jedna a buuua a leeeee,a druga " ja chce mleka" :-) Teraz popijam zimne piwko i relaksuje sie,a synek z tatusiem na spacerze :tak: Mysle,ze poloze sie tak o 17 na mala drzemke. Alleluja,ze mam weekend wolny :-D Jutor spie do 11 :-p

Pozdrowienia i udanego weekendu brzuchatki i mamusie :happy2:

Kotek: wyobrazam sobie zmeczenie. Po tak dlugiej przerwie mozna sie zaorac te pierwsze tygodnie. Ps. Moge zapytac czy twoj maz to polak czy norweg?

Aisha: wiec czekamy na wyniki. Napewno wsio dobrze

reklama
Aisha to czekamy z Tobą.

Kotku i jak te piwko pewnie smakowało, co. Teraz weekendzik, ale ciagle trzeba być przy dziecko na nogach. Napewno się przyzwyczaisz i nie będziesz juz tak zmęczona w kolejnych tyg.

Czy mogę miec do Was pytanku, pamiętacie jak u was przebiegało odkładanie progesteronu, ja kończe po woli 14 tydzień i od wczoraj do wtorku biorę co drugi dzień progesteron i będzie po progesteronie. Mam nadzieje że mój organizm weźmie się w garść i będzie nadal produkował odpowiednie dawki progesteronu i wszystko będzie dobrze. Z góry dzięki za podpowiedź

Do góry