reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Magda no raczej :-D jak widziałaś kiedyś na TLC program 'Łowcy promocji' to Ci powiem że jak kiedyś takie coś będzie u nas możliwe to ja rzucam normalną pracę i będę najszczęśliwszym człowiekiem :-) A tak serio to zawsze marzyło mi się kilka fajnych rzeczy dla malucha ale nie do końca mnie stać na nowe a używane w dobrym stanie przy odrobinie szczęście odsprzedam za tą samą cenę :tak:
Tym sposobem mam właśnie huśtawkę i monitor oddechu - oba dokładnie za 1/3 ceny rynkowej.

reklama
Infinity, oglądałam nie raz ten program i zawsze jestem pod wrażeniem, ale u nas to nie przejdzie... Nasze promocje, a ich promocje - dwie różne bajki ;) Z tymi używanymi gadżetami to masz rację że potem można sprzedać dalej za i tak atrakcyjną cenę. Trochę czasu jednak trzeba poświęcić na wyszukanie perełek ;) ale Ty jesteś w tym mistrzem hihihi (chyba też muszę zacząć szukać) :)

Magda to prawda że u nas mało realne są takie promocje kuponowe ;-) ..
A z tymi rzeczami to niestety jak się nie dostanie od kogoś w spadku albo na wypożyczenie to trzeba kupić - i stwierdziłam że wolę używane dobrej firmy niż coś taniego co pewnie się rozleci i nikt później już tego nie odkupi. Myślę że większość takich wydatków się zwróci więc to swojego rodzaju 'inwestycja' :-) - monitor i huśtawkę pewnie ok. 9 miesiąca odsprzedam i będzie na kolejny zakup - np. drugiego fotelika samochodowego - taki mam bynajmniej plan :-D

Majka to u Ciebie też zakupy "pełna parą" idą :) będziesz już miała przygotowany pokoik

Infinity Ty to naprawdę masz Dziewczyno talent :tak: zazdroszczę Ci tej cierpliwości w poszukiwaniu dobrych cen, bo jak widać popłaca :)

Madzia mozna było się spodziewać, że w Schwedt będzie bardzo drogo.. Też sądzę, że się nie opłaca, jak już ktoś chce wydać tyle kasy na poród to lepiej rodzić w Centrum Narodzin Mamma u nas w Szczecinie. Mam tylko 1 parę znajomych, którzy tam rodzili i bardzo sobie chwalą

Dziewczyny, jutro na 19.50 mam wizytę u Genetyka, będą moje wyniki - hurrrrraaaaa :tak: oby były tylko pozytywne :dry: ale inne wersji nie zakładam :sorry2: ale się ciesze się że to już jutro! :biggrin2:

dziewczyny pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nabawilam sie chyba opryszczki na wargach sromowych narazie jest z prawej strony nie wiem co robic co moge wziasc wizyte mam w poniedzialek ale boje sie zeby to sie nie roznioslo???? mam tez powiekszone z prawej strony wezly chlonne w pachwinie:( co mam robic?

Magda tylko że genetyk jak się dopiero dzisiaj dowiedziałam przyjmuje nadal w starej siedzibie :-( myślałam że wszytko przenieśli ale podobno część została :baffled:...

Ona nie znam się zupełnie na takich kwestiach ale bym nie ryzykowała i zadziałała szybko - cokolwiek to jest lepiej szybko zacząć leczenie :tak:

reklama
Do góry