reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Emilia to dobrze ze dzidzius cały i zdrowy a Ty w takim razie leż i wypoczywaj.

Esiek ja biore magnez z wit B6.no to fajny

Lenka no to fajny dzień zakupowy miałaś dzisiaj wózeczek też super.

Minni takim razie trzymamy kciuki i czekam dalej.

A ja dziewczyny dzwoniłam dziś do schwedt w niemczech jak to jest z porodami u nich i niestety koszta takiego porodu to sn 1450 euro a cesarka 2050 za 4 dni pobyt z mężem w pokoju rodzinnym i takie tam. To powiem szczerze że w prywatnej klinice w Szczecinie poród masz już od 4.500 zł chyba nie ma co świrować.

Emilia powiem Ci tak,mnie ja polecila moja dobra kolezanka,ktora ma troche fiola na punkcie zdrowia itp.Przeswietla kazdego lekarza.Bedac w ciazy z 1 dzieckiem to wlasnie Antepowicz wykrtla jej wade u malej.Od razu list do szpitala.W szpitalu chyba z 5 lekarzy ja przebadalo i nic nie zauwazyli,dopiero szosty zauwazyl to co Monika.Zrobili jej amnio,niewazne.W 2 ciazy Monika byla juz na sto procent pewna ze dziecko jest zdrowe i tak bylo.Druga kolezanka wyleczyla z jakiegos ostrego zapalenia,ktore nie chcialo jej opuscic.Ja poronienie dzieki niej znioslam w miare spokojnie jezeli mozna to tak nazwac,bardzo mi pomogla.No i teraz w ciazy nie moge na nia zlego slowa powiedziec,usg bardzo dokladne,wszystko pomierzone.I nie zdziera ze mnie kasy absolutnie.Dla mnie jest swietnym ginekologiem.
Tylko zastanawia mnie czemu taka roztrzepana byla?:szok:

Peti hej :) co masz na mysli piszac roztrzepana????a w ogole to przeczytalam te opinie i sie zestresowalam z lekka...nie potrzebnie na forum dzisiaj weszlam ehhh :/

Ostatnia edycja:
Niepokorna a ty tez do niej chodzisz?
Ja czytałam na znany lekarz ze roztrzepana, ze nie słucha co sie do niej mowi, ze trzeba sie dopytywać itp, u mnie sie potwierdziło ze po badaniu bardzo długim nagle wyskakuje z pytaniem ze z czym ja właściwie przyszłam, a ja takie oczy i mowię ze z krwawieniem. Potem w trakcie rozmowy gadala cos do mnie ze mam brazowe plamienia i chyba znow zapomniała ze czerwone krwawienie. Moze bym tego az tak nie zauważyła gdyby nie te opinie w necie. Ma tez duzo dobrych opinii oczywiście. Ale jak porównuje ja z moim lekarzem ktory przylatuje z Katowic to ciesze sie ze go znalazłam bo jest super, nawet na znany lekarz nie ma nawet jednej złej opinii apropo wiedzy czy tego co zrobił, jeden ma zły apropo kasy ktorej od kogos zarządal za cesarkę, ale ważniejsza wiedza dla mnie. No i nie jest zwykłym ginem tylko nadzwyczajnym dr.

Lenkabar to jak wózek zamówiony to można powiedzieć że najważniejsze kupione. Ja w pn zamówiłam łóżeczko, komode i przewijak i czekam na przesyłkę. U nas znowu upalny dzień nadchodzi życzę Wszystkim ciezarowka dużo chłodku ;)

Minni dobrze że jesteś w domku,trzymam w takim razie kciuki aby mała sama postanowiła że już czas na spotkanie z mamusią :tak:

A ja się pochwalę że upolowałam w końcu na Allegro wymarzoną huśtawkę Graco Sweetpeace którą upatrzyłam w Smyku - nowa była za 999 w sklepie a udało mi się kupić używaną w super stanie za 340 :-):sorry2:

reklama
Infinity, ty to normalnie łowca okazji jesteś :D

Minni, to spokojnie w domku poczekasz aż twoja niunia zdecyduje się wyjść :) na pewno przyjemniej w domu czekać niż w szpitalu.

Ostatnia edycja:
Do góry