reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A ja moze spakuje torbę do szpitala . Troche sie boje tego robić zeby nie wywoływać wilka z lasu ale chyba juz czas. Dziewczyny a wy w którym tyg sie pakowalyscie ?

Emilia juz czas aby te plamienia sie skończyły :) a masz juz datę na scan?
Faktycznie maja tam bałagan w tym biurze . Z moja kumpelka tez wyszło zamieszanie i musiała dzwonić i wyjaśniać . U mnie na początku tez wszystko pomylili:( ach chyba musza zmienić personel w booking office.

Oktavi gratulacje, to jest cudowny, niezapomniany moment :) i płeć większości z nas się w późniejszym okresie potwierdzała, choć oczywiście zdarzają się niespodzianki

A my się wczoraj wybraliśmy do Ikei do Berlina zrobić rekonesans mebli no i jeśli by było to kupić wybrane łóżeczko dla Filipa, ale w całych Niemczech nie ma naszego łóżeczka :( no nic będziemy na nie polowali. Ale kupiłam 2 piękne komplety pościeli, kołdrę i podusię tak na późniejsze miesiące dla Synka naszego i przypadkowo trafiłam na przeeeecudny pomysł na ozdobę nad łóżeczkiem Malucha! No zwariowaliśmy jak to zobaczyliśmy i oczywiście Filip będzie tak miał. Jedna bardzo kreatywna Pani zrobiła na ścianie z pluszowych elementów malutki pluszowy płotek i przeskakujące przez niego owieczki coraz wyżej i wyżej aż odfruwają. No płatku siedzi też pluszowy szary kotek, no wygląda to obłędnie i myślę, że dziecko też nie będzie mogło wzroku oderwać. Jak będzie gotowe to wrzucę fotkę :)

Cześć

Dziewczyny nie mam ostatnio weny - sorry ;/ Staram się podczytywać ale średnio mi idzie.

W sumie wpadłam tylko napisać dziewczynom z Irlandii i UK, że widziałam się z koleżanką która rodziła w Dublinie z epiduralem :) i mówi, że nie czuła NIC a NIC, absolutnie nic :) A mały mial 4kg. Także mamy Wam czego zazdrościć!!

Miłego dnia

Medalikara, ja osobiście bym zdecydowała się na ten drugi termin dzidzia większa troszkę. U mnie np dr nie widział jeszcze pęcherza moczowego ale powiedział że to może być kilka dni za szybko. I może płeć już poznasz ;)

tez sie zastanawiam nad tym jak oni to licza bo genetyk powiedzial mi ze jestem teraz by byl 19 tydzien czyli o 4 dni wiecej ale ginekolog liczyl od ostattniej miesiaczki a tamten dodal jeszcze te 4 dni to wkoncu sama nie wiem jak to jest

reklama
Do góry