reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

kretowinka piekny wynik :tak: Mialas podane 2 zarodki? Moze to blizniaki ;-) Ja tak naprawde uwiezylam kiedy wylazl mi brzuszek,a bylo to okolo 6 miesiaca :-) Wiec prawie pol roku :-p

reklama
I ja się witam :-) Kretowinka - ja miałam 2 podane i oba zostały ze mną:tak: Teraz czekamy na piękne serduszka. Ja po transferze miałam luteinę 3x2 i duphaston 3x1, a po betce gin mi zmniejszył na 2x1 luteiny i dupka 2x1, a teraz po pierwszym usg został mi tylko dupek 2x1.

Cześć lilonko :-) fajnie że dołączyłaś. Fajnie bo praktycznie mamy tylko 2 tyg różnicy, fajnie będzie wymieniać się odczuciami. I też będziesz miała termin na kwiecień 2013 ;-)

Kretowinko, ja dopiero uwierzyłam jak zobaczyłam serduszko w8 tyg, ale każda kobieta jest inna. Ale to chyba bardziej dlatego, że tu w UK nie robią bety i bazowałam tylko na testach ciążowych. Trzymam kciuki za bliźniaki.

Czy jest tu jakaś kobietka po invitro w UK, potrzebuje porady, dopiero dzisiaj a jestem w 8 tyg zapisałam się do położnej, czy nie myślicie, że troche za późno. Boję się że nie zdąża mi zrobić USG w 12 tyg.Ale same rozumiecie czekałam na USG w 8 tyg, nie chciałam wczesniej lecieć. Z góry dziękuje za podpowiedź

Pozdrawiam resztę

kretowianka wynik rzeczywiście taki hm... bliźniaczy:) Dopytałaś o te leki?

Ja uwieżyłam i byłam pewna że się udało hm... w dniu transferu... wiem że to mało prawdopodobne, ale jednak. wiedziałam, że maleństwo jest ze mną:)

Ale fajnie ze watek zyje;)

Ja uwierzylam jak skonczylam 1-szy trymestr choc czasem do tej pory nie wierze gdy patrze na synka

Zosia- nie jestem z uk ale nie musisz chyba tak pedzic. Takie sa kolejki? Najwaxniejsze to testy genetyczne ok 12 tygodnia wiec troche masz czasu.

Witajcie wszystkie :D

Przychodzę do Was z cudowną nowiną :D Otóż w niedzielę 26.08 przyszedł na świat nasz cudowny synek!!!! :D Jesteśmy już w domu i się aklimatyzujemy, jak tylko będę miała więcej siły napiszę więcej. Póki co staram się dojść do siebie i ogarnąć to piękne uczucie jakim jest zostanie mamą :D

MoonDust gratulacje i witamy kolejna mamusie w naszym gronie :tak: Prawda ze cudownie jest przytulic taka mala kruszynke do serca ?:happy2: Pewnie nie mozesz oderwac sie od synusia...ja mojego do tej pory caluje,sciskam i tule,ale cwaniaczek zaczyna juz sie wyrywac :-D Wiec caluj poki mozesz,bo pozniej sie nie da :-) Znajdziesz chwilke,to napisz jak tam porod i pochwal sie synusiem;-)

reklama
MoonDust serdeczne gratulacje, dużo zdrówka i korzystajcie z tych cudownych chwil ile się da.

A do mnie zadzowniła dziś położna i ma u mnie być jutro albo w niedziele i bedziemy umawiać się na to USG.

Wczoraj tak mi niedobrze było, że piłam gazowane ale od tego gazowanego załatwiłam sobie gardło, macie jakieś domowe sposoby na wyleczenie.

Pozdrawiam Was Ciepło

Do góry