reklama
kretowinka78
Fanka BB :)
chciałabym żeby to były bliźniaki tak, miałam podane dwa zarodki
lilonka
Smerfikowa mama
I ja się witam :-) Kretowinka - ja miałam 2 podane i oba zostały ze mną Teraz czekamy na piękne serduszka. Ja po transferze miałam luteinę 3x2 i duphaston 3x1, a po betce gin mi zmniejszył na 2x1 luteiny i dupka 2x1, a teraz po pierwszym usg został mi tylko dupek 2x1.
Zosia_K
Cześć lilonko :-) fajnie że dołączyłaś. Fajnie bo praktycznie mamy tylko 2 tyg różnicy, fajnie będzie wymieniać się odczuciami. I też będziesz miała termin na kwiecień 2013 ;-)
Kretowinko, ja dopiero uwierzyłam jak zobaczyłam serduszko w8 tyg, ale każda kobieta jest inna. Ale to chyba bardziej dlatego, że tu w UK nie robią bety i bazowałam tylko na testach ciążowych. Trzymam kciuki za bliźniaki.
Czy jest tu jakaś kobietka po invitro w UK, potrzebuje porady, dopiero dzisiaj a jestem w 8 tyg zapisałam się do położnej, czy nie myślicie, że troche za późno. Boję się że nie zdąża mi zrobić USG w 12 tyg.Ale same rozumiecie czekałam na USG w 8 tyg, nie chciałam wczesniej lecieć. Z góry dziękuje za podpowiedź
Pozdrawiam resztę
Kretowinko, ja dopiero uwierzyłam jak zobaczyłam serduszko w8 tyg, ale każda kobieta jest inna. Ale to chyba bardziej dlatego, że tu w UK nie robią bety i bazowałam tylko na testach ciążowych. Trzymam kciuki za bliźniaki.
Czy jest tu jakaś kobietka po invitro w UK, potrzebuje porady, dopiero dzisiaj a jestem w 8 tyg zapisałam się do położnej, czy nie myślicie, że troche za późno. Boję się że nie zdąża mi zrobić USG w 12 tyg.Ale same rozumiecie czekałam na USG w 8 tyg, nie chciałam wczesniej lecieć. Z góry dziękuje za podpowiedź
Pozdrawiam resztę
anioleczek12341
kretowianka wynik rzeczywiście taki hm... bliźniaczy Dopytałaś o te leki?
Ja uwieżyłam i byłam pewna że się udało hm... w dniu transferu... wiem że to mało prawdopodobne, ale jednak. wiedziałam, że maleństwo jest ze mną
Ja uwieżyłam i byłam pewna że się udało hm... w dniu transferu... wiem że to mało prawdopodobne, ale jednak. wiedziałam, że maleństwo jest ze mną
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Ale fajnie ze watek zyje
Ja uwierzylam jak skonczylam 1-szy trymestr choc czasem do tej pory nie wierze gdy patrze na synka
Zosia- nie jestem z uk ale nie musisz chyba tak pedzic. Takie sa kolejki? Najwaxniejsze to testy genetyczne ok 12 tygodnia wiec troche masz czasu.
Ja uwierzylam jak skonczylam 1-szy trymestr choc czasem do tej pory nie wierze gdy patrze na synka
Zosia- nie jestem z uk ale nie musisz chyba tak pedzic. Takie sa kolejki? Najwaxniejsze to testy genetyczne ok 12 tygodnia wiec troche masz czasu.
Witajcie wszystkie
Przychodzę do Was z cudowną nowiną Otóż w niedzielę 26.08 przyszedł na świat nasz cudowny synek!!!! Jesteśmy już w domu i się aklimatyzujemy, jak tylko będę miała więcej siły napiszę więcej. Póki co staram się dojść do siebie i ogarnąć to piękne uczucie jakim jest zostanie mamą
Przychodzę do Was z cudowną nowiną Otóż w niedzielę 26.08 przyszedł na świat nasz cudowny synek!!!! Jesteśmy już w domu i się aklimatyzujemy, jak tylko będę miała więcej siły napiszę więcej. Póki co staram się dojść do siebie i ogarnąć to piękne uczucie jakim jest zostanie mamą
czarnykot
MoonDust gratulacje i witamy kolejna mamusie w naszym gronie Prawda ze cudownie jest przytulic taka mala kruszynke do serca ? Pewnie nie mozesz oderwac sie od synusia...ja mojego do tej pory caluje,sciskam i tule,ale cwaniaczek zaczyna juz sie wyrywac Wiec caluj poki mozesz,bo pozniej sie nie da :-) Znajdziesz chwilke,to napisz jak tam porod i pochwal sie synusiem;-)
anioleczek12341
MoonDust Ja również gratuluję ci serdecznie odezwij sie jak znajdziesz chwilkę i koniecznie wszystko nam opowiedz...
reklama
Zosia_K
MoonDust serdeczne gratulacje, dużo zdrówka i korzystajcie z tych cudownych chwil ile się da.
A do mnie zadzowniła dziś położna i ma u mnie być jutro albo w niedziele i bedziemy umawiać się na to USG.
Wczoraj tak mi niedobrze było, że piłam gazowane ale od tego gazowanego załatwiłam sobie gardło, macie jakieś domowe sposoby na wyleczenie.
Pozdrawiam Was Ciepło
A do mnie zadzowniła dziś położna i ma u mnie być jutro albo w niedziele i bedziemy umawiać się na to USG.
Wczoraj tak mi niedobrze było, że piłam gazowane ale od tego gazowanego załatwiłam sobie gardło, macie jakieś domowe sposoby na wyleczenie.
Pozdrawiam Was Ciepło