reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Minni ehh zawsze coś... u mnie na szczęście glukoza ok też panikowałam, że będę miała... wynik po 2h miałam 116

Lawendowy Śnie
images

Ostatnia edycja:
Lawendowy -gratulacje i niech Zosieńka zdrowo rośnie - czekam na relację jak przebiegła cesarka i jaka była opieka. Wracaj szybko do pełnej sprawności .
Mam też pytanie do dziewczyn , które są na podobnym etapie ciąży - czy macie problemy ze snem? Ja od kilku dni mam problem z zasypianiem bo albo włącza mi się syndrom niespokojnych nóg albo ręce mi drętwieją i wtedy tylko mogę siedzieć aby ręce zwisały . Dziś zasnęłam o 5 nad ranem bo drętwiała mi prawa ręka , wczoraj coś koło 4 i już nie pamiętam kiedy zasnęłam przed 12 . Mąż nie śpi ze mną już od 3 tygodni bo musi się wyspać do pracy i właściwie śpimy razem tylko w sobotę przez co brakuje mi bliskości ale rozumiem go bo kto by wytrzymał ciągłe przewalanie w łóżku . Dziś idę do lekarza to może coś mi poradzi .

Ostatnia edycja:
Labo: zly sen w ciazy to normalka. U wiekszosci jest tak. W pierwszej tak mialam od poczatku drugiego trymestru. W tej tez powoli mi sie zaczyna. Wstaje na siusiu i po spaniu

Lawendowy gratulujemy i czekamy na relację z porodu jak już dojdziesz do siebie i na chwileczkę odkleisz się od Zosi.:-)

Jeśli chodzi o kiepski sen to ja tak mam zasypiam około 2 w nocy i zaraz budzę się na skusi i tak w kółko.

Lenka teraz biorę duphaston 2x1 ale mam już ostatni listek.

Lawendowy ale nas zaskoczyłaś! gratuluje i taniec odtańczony, co prawda możliwości ruchowe u mnie kiepskie, ale zrobiłam co mogłam:-). Super:-D Co jak co, ale Twoja Zosieńka to niezła agentka, najpierw nie chciała się ujawnić mamie z płcią, a teraz hyc 2 tygodnie wcześniej postanowiła zawitać na nasz świat :-D czekamy na relację, zdrówka kochana dla całej Waszej trójeczki :-*

Lenkabar ja brałam duphaston po 14 tc, z powodu krwiaka i odstawiałam go powoli. Masz rację, ja też się cały czas stresuję, mam nadzieję, że przeze mnie Antek nie będzie znerwicowany.

martaczi ja łykam prenatal duo, polecam :) cena ok 45 zł za miesięczną kurację. Wyprawka skompletowana? ja właśnie jestem na etapie prania :-)

kolejne pytanko :-D w czym prałyście rzeczy do szpitala dla siebie? czytałam, że nie powinno się używać intensywnych zapachów, a jednak płyn do płukania intensywnie pachnie, a może wyprać koszule w płynie do prania dla niemowląt? czy normalnie? jak Wy to robiłyscie/ robicie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry