reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej Aniołeczek!:-D
Witam tez wszystkie mamusie:-D
Aż wstyd,że się nie udzielałam na tym wątku no ale jakoś tak wyszło:zawstydzona/y:
Już jestem na końcówce więc niedługo będę przeżywać te wszystkie chwile związane z narodzinami małej istotki.
Ale fajnie poczytać jak Wasze dzieciaczki rosną:-)
Pozdrawiam Was serdecznie:tak:

lolitka- ale pewnie i tym rzem wam się uda i synuś będzie miał rodzeństwo

magdusia witaj:) co tam u ciebie? jak sie czujesz... ja jakoś zaniedbałam tamten wątek i teraz juz za duzo tego żeby nadrobić:)

aniołeczek a dzięki czuję się bardzo dobrze-jesli nic mnie nie złapie wcześniej, to 6.09 stawiam się na oddział,a termin mam na 12.09-także czasu mam mało,a torba jeszcze nie spakowana, ale w tym tyg.zamierzam to zrobić:-DA co tam u Ciebie?Jak się czujesz?

magdusia31 powodzenia juz niedlugo na porodowce :tak:
anioleczek ani sie obejrzysz i bedziesz rodzila za magdusia ;-)
Ja juz tesknie za brzuszkiem,a niedawno co rodzilam.....czas szybko leci,moj synus skonczyl 8 miesiecy :szok: To sa normalnie jakies jaja,z malego slodkiego bobaska wyrasta lobuziak,ale bardzo slodki i uroczy:tak:Moje malenstwo :rolleyes2: Wlasnie zasnal slodko,fajnie bo mam caly wieczor dla siebie :-)

Pozdrawiam mamuski i przyszle mamuski :-)

ja czuję sie dobrze. nie mam nawet ciążowych dolegliwości typu jakieś mdłości czy wymioty nic z tych rzeczy. Ciażę znoszę bardzo dobrze zaczyna być widać brzuszek- w końcu zaczoł się 4 miesiac. termin mam na 21.02

magdusia zdążysz jeszcze i torbę spakować. a wiesz co będzie? córa czy syn?

czarnykot wiem że leci:) dopiero co stresowałam sie procedurą itd a tu już moje maleństwo jest ze mną i zaraz sie urodzi:) chociaż już chciałabym czasem je mieć i móc przytulić:) ale przyjdzie i na to czas...
Troszkę sie obawiam pogodzenia dziecka i studiów dziennych bo zostaję sama- mój mąż mieszka cały tydzień w innym mieście ze względu na pracę. pomoże mi moja mama ale pewnie łatwo nie będzie...

reklama
Do góry