reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witam
Może mnie jeszcze pamiętacie, bo niestety już bardzo dawno nie zaglądałam, a jestem ciekawa co u Was. Chciałabym trochę nadrobić ale dużo tego, widzę, że dziewczyny się jeszcze udzielają te same co były :-)
Może uda mi się później chociaż 10 ostatnich stron poczytać

U mnie póki co wszystko ok. Wczoraj córeczka skończyła rok. Jest cudowna, bardzo grzeczna, nie płacze, mało marudzi i cudownie śpi , no i szybko rośnie. Obecnie waży już 9kg i ma ok 74 cm. Chodzi już odkąd skończyła 9 miesięcy, nie raczkowała wcale , pierwszy ząbek wyszedł niedawno bo jak miała 11,5 miesiąca, a teraz idą kolejne 3 :-). Mówi mama, tata, baba i dziadzia, i coś tam jeszcze po swojemu, uwielbia zabawy z naszym psem :-) Je wszystko to co my, wszystko jej smakuje i oby tak dalej. Od cyca odstawiłam ją jak miała 9 miesięcy i teraz dostaje mleko mm tylko raz dziennie na wieczór.
To chyba tyle
podsyłam zdjęcia
Pozdrawiam
Obiecuję nadrobić trochę i się udzielać częściej

Załączniki

• DSC05460.jpg
    DSC05460.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 88
reklama
weraale cudna dziewczynka :-) Wpadaj czesciej kochana.Nie czesto sie udzielamy,ale wiadomo....nasze dzieciaczki troche czasu pochlaniaja ;-)

Ja tez pokaze wam mojego 8-miesiecznego smyka :tak:I od razu pochwalimy sie zebolkiem :cool2:

IMAG0003.jpg

Przesliczne te wasze dzidziolki.

Wera- tak se porownalam wzrost naszych pociech i moj 4,5 miesieczny synek ma ten sam wzrost co twoja roczna corcia. On chyba bedzie mial 2 metry jak tak szybko bedzie rosl.

Kotek- ile cm ma twoj dominis?

Lolitko moj Dominic ma 70cm,wazy prawie 8kg. Ubranka uzywam juz na 74cm, wole zeby mial luzniej.Zreszta on strasznie nie lubi sie ubierac,wiec nie wciskam go w rozmiar 68.Normalnie maly nudysta,najchetniej z gola pupa by latal hehe.

Kurde- to moj synek to jakis wielkolud. Urodzil sie 53cm. Teraz w 4.5 miesiaca ma juz 72cm. A wazy tez 7kg. Taki szczypiorek z niego- dlugi i chudy

lolitko wyglada na to ze synus bedzie wysoki,ale to po rodzicach zapewne :tak:

Moj maluch w lozeczki juz na nozkach staje :szok: Ze tak powiem strasznie szybko mi to wszystko leci,niedawno uczyl sie przekrecac z brzuszka na plecy a teraz juz na nogi sie pnie.Ja juz mysle o drugim dzidziusiu,bo ten cos mi za szybko rosnie ;-) Mysle ze w nastepnym roku zaczniemy dzialac naturalnie.Mam nadzieje,ze sie uda,bo jak nie, to ciezko mi bedzie emka przekonac do drugiego in vitro:baffled:

Aaaaa no i odstawilam juz malucha od cycka,tak na amen.Ajc korci mnie zeby ten ostatni raz dac mu cycusia,ale wiem,ze nie moge sie zlamac. Musze troche mleka sciagac wieczorami,zaczelam od 100ml z dwoch piersi a wczoraj tylko 60ml i jest ok.Cycuchy nie bola i czuje,ze pokarm zanika. Maluch sztuczne mleko je od 4 dni:tak:

witajcie. podczytuje was czasem ale sie nie udzielam bo wy wszystkie juz macie dzieciaki i troszkę inne problemy... czy nie zaglądają tu dziewczyny które teraz są w ciąży po ivf?

u nas wszystko ok dzidzia rozwija sie prawidłowo i własnie zaczynam 4 miesiąc ciąży- suwak trochę sie spóźnia:(

Kotek- mnie tez bedzie brakowac karmienia. To jest cudowna sprawa.

Aniolek- w ciazy nie jestem ale juz o niej mysle:) pisz smialo

reklama
Do góry