reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lolitka u mnie tez jest mała niezgodność miedzy transferem a usg jakieś 3-4 dni. Tez mi lekarz mówił ze to nie ma znaczenia jesli dzidzia rozwija sie prawidłowo.

ema ja serduszko widziałam ( nie słyszałam ) w 5tyg 4 dni tętno wówczas było 105:) potem juz rosło wraz z rozwojem ciazy. Same miłe wrażenia przed tobą:) powodzenia i witam na forum.

a ja 27 dpt :-D hmm Ty jesteś w 20 dpt pewnie to jest usg pęcherzykowe następne to będzie serduszkowe chociaż mogę się mylić Sylwia szybko zobaczyła serducho :tak: teraz czekają Cię same przyjemności :-)

też wolę mieć wizyty rano a nie pół dnia się stresować my mamy takiego dr prowadzącego :szok: zawsze się spóźnia :wściekła/y:
a my dziś od rana w sypialni łóżko przestawialiśmy bo mąż panikuj,ę że się nie pomieścimy, wykończy mnie!!!

Ostatnia edycja:
Martaczi wiem o co chodzi - my mamy małe mieszkanko tylko 2 pokoje i prędzej czy później bedziemy musieli oddać sypialnię malutkiej więc też myślę jak tu wszystko poustawiać żeby się zmieściło no i szafę muszę na zamówienie zrobić bo mamy tylko jedną na przedpokoju i jak zacznę kupować rzeczy dla malutkiej to nie będzie gdzie poukładać .
Mam pytanie co prawda i tak wzięłam i myślę , że nie zaszkodzi ale jednak wolę zapytać - w nocy nie mogłam spać bo lewa noga była jakaś dziwna musiałam nią ciągle ruszać bo inaczej łapał mnie jakiś dziwny skurcz ale nie taki typowy a rano obudziłam się i lewa ręka była odrętwiała żadna pozycja nie przynosiła ulgi tak jakby krążenie w niej było niewystarczające więc wzięłam polocard 75 mg i jest troszkę lepiej ,nie wiem czy mam dzwonić do lekarza ? 8 kwietnia i tak mam badanie połówkowe

Ostatnia edycja:
reklama
Labo być moze płód uciskać na jakiś nerw lub żyłę i powoduje niedokrwienie . Mysle ze taka dawka ci nie zaszkodzi przecież dziewczyny biura cała ciąże akord albo zastrzyki clexane ale wiesz w ciazy to lepiej każdy lek konsultować i nie decydować na własna rękę.

Martaczi mam nadzieje ze ty tego łóżka nie dzwigalas? Powiedz mężowi żeby był spokojny bo jeszcze troszkę czasu do rozwiązania macie:) ja tez juz przestawiam meble ale narazie w głowie:) Zrobimy dzidziusiowi osobny pokoik ale do 6mc moze dłużej chce miec dziecko przy swoim łóżku a sypialnie tez mam mała.

Marzenka jak tam wrażenia masz juz trochę stresu? Ale ci fajnie nasza ty liderko:) ja musze jeszcze tyle czekać a dzidzius narazie mi sie śni po nocach, a ty swojego dzidziusia juz niedługo będziesz tulic w ramionach.

Do góry