martaczi
Fanka BB :)
Lenkabar ale na tym suwaczku rośniesz :-) jak się czujesz?
Kwiatuszek super, że małymi kroczkami gonisz nas zaciskam kciuki za wizytę
Szyszka a kiedy masz wizytę? może dla świętego spokoju skonsultuj się z lekarzem! nie wiem ja nie widzę w tym nic nadzwyczajnego, też mam upławy bez wkładki ani rusz jak ostatnio miałam ubrane same majtki to czułam się naga ale ze mnie też panikara i na każdym kroku coś mnie stresuje...
Mazenka o ja jeszcze 19 dni jeju ja nawet nie wiem co to czop
Sylwia czym smarowałaś małemu pępuszek? szybko odpadł prawda ?
Jogo Paryż zazdroszczę pewnie ostatni wyjazd w dwójkę korzystajcie
Zuzia jak tam pracujesz jeszcze, jak się czujecie?
my wczoraj po raz pierwszy byliśmy na zakupach oszaleliśmy po prostu nakupowaliśmy pełno rzeczy nie wiem czy do końca potrzebnych sama nie wiem w co ubierać malucha w sierpniu ale było super oglądaliśmy łóżeczka wózki wszystko po prostu w jednym sklepie teraz planujemy drugą turę zrobić w Gdańsku 8 kwietnia już się nie mogę doczekać...
ja dziś jadę na cały dzień do babci bo pogoda straszna pada i pada
Molla Fusun &&& nie puszczam myślami jestem z Wami :*
Kwiatuszek super, że małymi kroczkami gonisz nas zaciskam kciuki za wizytę
Szyszka a kiedy masz wizytę? może dla świętego spokoju skonsultuj się z lekarzem! nie wiem ja nie widzę w tym nic nadzwyczajnego, też mam upławy bez wkładki ani rusz jak ostatnio miałam ubrane same majtki to czułam się naga ale ze mnie też panikara i na każdym kroku coś mnie stresuje...
Mazenka o ja jeszcze 19 dni jeju ja nawet nie wiem co to czop
Sylwia czym smarowałaś małemu pępuszek? szybko odpadł prawda ?
Jogo Paryż zazdroszczę pewnie ostatni wyjazd w dwójkę korzystajcie
Zuzia jak tam pracujesz jeszcze, jak się czujecie?
my wczoraj po raz pierwszy byliśmy na zakupach oszaleliśmy po prostu nakupowaliśmy pełno rzeczy nie wiem czy do końca potrzebnych sama nie wiem w co ubierać malucha w sierpniu ale było super oglądaliśmy łóżeczka wózki wszystko po prostu w jednym sklepie teraz planujemy drugą turę zrobić w Gdańsku 8 kwietnia już się nie mogę doczekać...
ja dziś jadę na cały dzień do babci bo pogoda straszna pada i pada
Molla Fusun &&& nie puszczam myślami jestem z Wami :*