elleni
Fanka BB :)
Maja nie mam wskazań, ale po tylu latach starań, in vitro, powikłaniach i cukrzycy ciążowej mi nie odmówią ;-). Do tego ciężkie porody w najbliższej rodzinie w wywiadzie. Do tego tu można mieć cc na życzenie. A czy mam prawdziwe wskazania okaże się na koniec stycznia po mierzeniu malutkiej, bo czasami na insulinie dzieci mają wielkie rozmiary... Boję się sn przez możliwe powikłania, że z dzieckiem będzie źle. Niech już lepiej je szybko wyciągną z brzuszka, ja sobie z bólem pooperacyjnym poradzę. Tak wydaje mi się najbezpieczniej dla niej. Do tego nie odczuwam silnej potrzeby sn ;-).
Ale masz super z synkiem, ja jeszcze nie wyczuwam części ciała.
czytam twój post jakbym swój czytała
i cukrzyca ciążowa i insulina, jednostki do wstrzykiwania podobne, i poród w klinice przez CC tak jak chciałam
u mnie rozwiązali ciążę równiutko w 39 tyg, CC miałam planowaną bo tak chciałam. Wskazań nie było żadnych ale mój doktorek mówił, że po in vitro jest ten przywilej, że mogę sobie wybrać jak chcę rodzić :-) Z resztą ja o SN nawet słyszeć nie chciałam bo z moimi tendencjami do hemoroidów to bym przez miesiąc na tyłek nie usiadła

Po porodzie synowi robili od razu echo serca ze względu na to,że przyjmowałam insulinę ale wszystko wyszło ok