reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Fusun ordynatorem na Zaspie na oddziale ginekologii i położnictwa jest stary Zabul, kierownikiem jest dr Kowalski, inni którzy pracują na porodówkach to: młody Zabul, Branicki, Grążalski, dr Sokołowska- to właśnie ona podjęła szybką decyzję o mojej cesarce bez męczenia mnie sn. Najbardziej polecam dr Kowalskiego i dr Sokołowską.

reklama
Fusun ja chodzilam od 32 tc do Branickiego na wizyty i mialam zaplanowana przez niego cesarke, On przyjmuje we Wrzeszczu w czwartki

Hej mamusie ! :-)
PINGWINKU nasze dzieci to rówieśnicy ;-) Dziś mija dokładnie rok jak powstał mój Maksio. A i tydzień temu wazył podobnie do Twojej córci bo 6,420 jest cały czas tylko na piersi.

Powiem wam od siebie że naprawde warto zaopatrzyć sie w ten monitor oddechu, niby to chwyt marketingowy jak pisze Milagros i zgodze sie z nią że dużo spokojniej sie z tym spi .. I powiem wam że przypadki smierci łóżeczkowej się niestety zdarzają.. Dowiedziałam się ostatnio że w taki sposób zmarł synek dziewczyny która rodziła tego dnia co ja i leżałysmy razem.. miał ponad 2 miesiące. Straszne .. nawet nie moge o tym myśleć i ciesze sie naprawde że mam ten monitor. Tez wczesniej myslalam że to się praktycznie nie zdarza do czasu jak sie dowiedzialam od niej co się stało jej synkowi :-:)-(

A dziś miałam przyjemność poznać przystojniaka MADZIELANEK :-) No no, suuuuper chłopak :tak: jeszcze większy przystojniak na żywo się okazał :-)

Trzymajcie się cieplutko :-)

Aduś dzięki za spotkanie, miło było poznać Twojego słodziaka. Maluch Twój to także przystojniak. Jeszcze troszkę i chłopaki będą się razem bawić.

witajcie
chcialam napisac wczoraj, ale nie dalam rady. od wczoraj rana jestem w szpitalu. mialam takie silne zawroty glowy, ze myslalam ze spadne z lozka a do kompletu wymioty. dzisiaj juz jest trocghe lepiej

Aduś dzięki. To cenna informacja:)
A mogłabyś mi jakiś namiar na doktorka napisać? Adres, telefon? Jaki on jest? Bo ja nie znoszę gburów ginekologów. Wizyta i tak zawsze jest trudna. Łatwiej mi się obnażać przed jakimś miłym doktorkiem :)

Fusun doktorek jest bardzo wyluzowany i do rzeczy, dba napewno o swoje pacjentki, przynajmniej ja sie tak czulam, jednak na wizyte musialam pod koniec ciazy chodzic do niego co tydzien, ale sie oplacalo bo naprawde czulam sie spokojna psychicznie a w szpitalu tez sie mna zajął więc nie mam do niego żadnych zastrzeżeń. Wszystko odbyło sie tak jak mi opisywał na wizytach. Poniżej masz namiar
Ginekolog Marek Branicki

Fusun niestety lekarze nie wiedza. badania wyszly dobrze, badal mnie tez neurolog i laryngolog i tez ok. dzisiaj taka starsza polozna powiedziala, ze jest to bardzo mozliwe, ze malutka na cos uciska. na szczescie z mala wszystko dobrze. wazy juz 3350

reklama
Darii trzymaj się dzielnie w szpitalu! współczuje dolegliwości i trzymam kciuki, aby szybko minęły &&&& na Twoim suwaczku jest 36 i 6 - ja wtedy poznałam moje smyki z drugiej strony, ale Twoja mała niech jeszcze pomieszka u mamusi w brzuszku &&&&&&

Do góry