reklama
Fusun
Fanka BB :)
Szyszka, niestety nie jest lepiej. Zastanawiam się czy nie gorzej przypadkiem. Wczoraj np. puściłam pawia! Niby powinno powoli przechodzić, ale nie przechodzi. Jestem w 10 rygodniu i 2 dniu.
Nie wiem jak zrobić żeby suwaczek mi się pokazywał również wtedy gdy piszę z telefonu.
Nie wiem jak zrobić żeby suwaczek mi się pokazywał również wtedy gdy piszę z telefonu.
Zuzia2011
Lawendowy - faktycznie przydaly by sie nowe wpisy do kalendarza - o niczym bardziej nie marze zeby sie znalezc na wrzesniowej rozpisce, chociaz z nastawieniem u mnie kiepsko, ale tak czy siak 7 dziewczyn testuje wiec napewno komus sie uda...
Co do pytanka o wigilijne szalenstwo - jeszcze dzisiaj pozwolilam sobie na luz - od jutra sie zacznie - mam w planach na jutro sernik, pierogi, kapuste z grzybami i przynajmniej zaczac salatke zobaczymy co z tego wyjdzie...
Fusun - mam nadzieje ze te dolegliwosci szybko przejda i bedziesz juz na spokojnie mogla cieszyc sie ciaza - mam podane dwa babelki wiec smialo mozesz te podwojne dolegliwosci na mnie przelac - obiecuje nie bede cie obwiniac )
Co do pytanka o wigilijne szalenstwo - jeszcze dzisiaj pozwolilam sobie na luz - od jutra sie zacznie - mam w planach na jutro sernik, pierogi, kapuste z grzybami i przynajmniej zaczac salatke zobaczymy co z tego wyjdzie...
Fusun - mam nadzieje ze te dolegliwosci szybko przejda i bedziesz juz na spokojnie mogla cieszyc sie ciaza - mam podane dwa babelki wiec smialo mozesz te podwojne dolegliwosci na mnie przelac - obiecuje nie bede cie obwiniac )
dagnes78
Jeju i Fusun zaciazyla!! Pamietam jak obie gdybalysmy nad nasza złą passa...a tu prosze 10 tydzien. Ikasia o Tobie tez dzis myslalam. W rodzinie mamy Tymona. Urwis z niego ze hey a Ty juz na ostatnich nogach? U mnie nic. Kompletnie. Ale to chyba zbyt wczesnie zeby cokolwiek wnioskowac. Zreszta,staram sie o tym nie myslec. A chyba w tym przypadku najlepszym objawem jest brak objawów
dagnes78
A propo Zuza i my znajdziemy sie w krotce tu u Dziewczyn w kalendarzu
memories02
ojej, nasza lista topnieje w zaskakującym tempie ja juz na 3-cim miejscu do rozpakowania niesamowite jak ten czas szybko leci:-) U mnie też przedświąteczne pichcenie uwielbiam ten czas przedświąteczny i świąteczny, aż nie mogę uwierzyć, że kolejne Święta będą już z naszym synkiem:-):-):-)
Fusun
Zuzia - bierz ile.chcesz. Ale żebyś potem nie żałowała. Lepiej być w ciąży, ale.nie mieć objawów czego Ci z całego serca życzę
Dagnes - ano zaciążyłam w końcu. W dodatku będę miała bliźniaki!
Dagnes - ano zaciążyłam w końcu. W dodatku będę miała bliźniaki!
Aleksandretta
Moderator
Witajcie weekendowo U mnie też już świąteczny klimat Choinka ubrana, a w domu zapach sernika z makiem, który dziś upiekłam Na wigilię to my będziemy gośćmi, także nie muszę gotować wigilijnych potraw, ale za to będę miała okazję popisać się kulinarnie w pierwszy dzień świąt i na świąteczny obiad wymyśliłam kaczkę w sosie pomarańczowo-imbirowym
martka serdeczne gratulacje!!! Witamy na świecie Eryczka - niech zdrowo rośnie!:-)
Dziewczyny czekające na wynik bety - trzymam za Was kciuki &&& i mam nadzieję, że dołączycie do listy, która faktycznie topnieje w niesamowitym tempie.
martka serdeczne gratulacje!!! Witamy na świecie Eryczka - niech zdrowo rośnie!:-)
Dziewczyny czekające na wynik bety - trzymam za Was kciuki &&& i mam nadzieję, że dołączycie do listy, która faktycznie topnieje w niesamowitym tempie.
Aleksandretta
Moderator
Ale tu cisza Pewnie wszystkie szykujecie się do Świąt U mnie przygotowania w zasadzie już na finiszu. Jednak dużo mniej jest pracy, jeśli nie przygotowuje się wigilii.
Dziś dotarli do mnie kurierzy z kolejnymi zamówieniami dla maluszka Przyszło łóżeczko, ochraniacz na łóżeczko, kocyki, prześcieradła, organizer na pieluszki. Jestem zachwycona tymi rzeczami! :-) Tylko łóżeczka nie widziałam, bo musi mój mąż skręcić. Cieszę się jak głupia z tego wszystkiego: i z tych świąt z brzuszkiem, i z tej wyprawki i z tego, że marzec coraz bliżej Od lat czekałam na takie święta!
Dziś dotarli do mnie kurierzy z kolejnymi zamówieniami dla maluszka Przyszło łóżeczko, ochraniacz na łóżeczko, kocyki, prześcieradła, organizer na pieluszki. Jestem zachwycona tymi rzeczami! :-) Tylko łóżeczka nie widziałam, bo musi mój mąż skręcić. Cieszę się jak głupia z tego wszystkiego: i z tych świąt z brzuszkiem, i z tej wyprawki i z tego, że marzec coraz bliżej Od lat czekałam na takie święta!
reklama
dagnes – mnie czasem brzuch pobolewa, ale jakoś objawów ciążowych się nie dopatruję. Obawiam się jak się to może zakończyć… :-( Ten czas oczekiwania jest okropny...
martka – witamy Eryczka po drugiej stronie brzuszka. Gratulacje.
Chętnie bym dołączyła do Waszej listy, ale nie wiem czy uda mi się tym razem…
Dziś mój 7 dpt, progesteron 10,23, norma do 27. Trochę mnie to podłamało, bo to za mało.
Biorę 3 x 4 luteiny. O ile zwiększyłyście?? Pomóżcie pliz…
Tak na marginesie, udało się którejś z Was z takim progesteronem??
martka – witamy Eryczka po drugiej stronie brzuszka. Gratulacje.
Chętnie bym dołączyła do Waszej listy, ale nie wiem czy uda mi się tym razem…
Dziś mój 7 dpt, progesteron 10,23, norma do 27. Trochę mnie to podłamało, bo to za mało.
Biorę 3 x 4 luteiny. O ile zwiększyłyście?? Pomóżcie pliz…
Tak na marginesie, udało się którejś z Was z takim progesteronem??