reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

dagnes – mnie sikańce nie korcą, ponieważ ja w swoim życiu tyle ich już zrobiłam, że nienawidzę tej jednej kreski na sikańcach i mam je w nosie. Ja sikańca zrobię jak zajdę w ciążę i beta będzie wysoka.

Lawendowy – nie mam na wyniku takich oznaczeń N55 i N56. Badanie robiłam w szpitali i oni nie mają takich oznaczeń.

reklama
OJ GŁUPIA JA :-p Lilia ja nawet nie mam testu w domu. To przez to dzisiejsze przygnębienie, ale jakoś mi przeszło, popakowałam prezenty, odwiedziłam Mamusie, zjadłam makowca i jest ok... po prostu dopadł mnie lekki dół. Ale powtarzam sobie, co ma być to będzie :-) Lilia,głowa do góry, nie uda się tym razem, będzie następny, nie poddamy się!! :tak: Lawendowy kochana wróżko, chciałabym baaaardzo, aby Twoja przepowiednia się sprawdziła :) i pomimo wszystko, dziękuję że jesteś. Tyś taki ''dobry duch'' tego forum :) jak Sylwia...

A własnie, ostatnio przeglądałam swoje stare wpisy, Dziewczyny wiecie co się dzieje z Asia77? taki chyba miała nick?

dagnes – mnie czasem brzuch pobolewa, ale jakoś objawów ciążowych się nie dopatruję. Obawiam się jak się to może zakończyć… :-( Ten czas oczekiwania jest okropny...

martka – witamy Eryczka po drugiej stronie brzuszka. Gratulacje.

Chętnie bym dołączyła do Waszej listy, ale nie wiem czy uda mi się tym razem…

Dziś mój 7 dpt, progesteron 10,23, norma do 27. Trochę mnie to podłamało, bo to za mało.

Biorę 3 x 4 luteiny. O ile zwiększyłyście?? Pomóżcie pliz…

Tak na marginesie, udało się którejś z Was z takim progesteronem??
Ja miałam progesteron chyba 9,45 i sie udało takze sie nie martw:-)

dziewczyny ja jak zwykle z problemem właśnie odebrałam wyniki
Toxoplazma gondi - p/c IgG (X41) obecne
Toxoplazma gondi - p/c IgG (X41) 46,50 IU/ml

Nieobecne <6,4
Watpliwe 6,4 - 9,9
Obecne >10

ale się znowu zestresowałam :-(
badałam się w zeszłym roku i było ok a teraz po prostu z nóg mnie zwalił ten wynik

hejka:-)
Eryk śpi obok, a ja jakoś nie mogę, wpatruję się w tego mojego skarga i nie mogę się napatrzeć!naprawdę, warto zrobić wszystko i nie poddawać się!nawet jeśli ma to potrwać trochę dłużej i wymaga czasu.Zakochałam się w swoim synk:-D mam taki nawał endorfin i pozytywnej enrgii,mimo bolącego brzucha, który nadal wygląda jak w 5tym miesiącu (podejrzewam, że tam siedzi jeszcze jakieś dziecko, hehehe),cycków ciężkich do ziemii, i ogólnego niewyspania.Ale co tam!Eryk z dnia na dzień jest inny, zaczynamy się rozumieć, a jutro idziemy do domu:-D jak nie będzie żółtaczki.Tatuś już się nie może doczekać synka w domu:-)a dziś pępkowe;-)
Kochane życzę Wam wszystkim pięknej wigilii jutro i wysokich betek dla testujących, nie poddawajcie się!!!!i dziękuję wszystkim za wsparcie i gratulacje! Będę zaglądać :-)

Martka - gratuluje rozpakowania i zazdroszczę ze jesteście razem:) życzę udanych pierwszych wspólnych świat:)

A ja w piątek byłam na usg i moja Gabrysia pokazała mi wielkiego siusiaka:) więc dobrze ze jednak jeszcze zadnych zakupów nie porobilam, chociaż przyznam ze na chłopaka sie nie szykowalam:) taka mam świąteczna niespodziankę:)

Życzę Wszystkim przyszłym i obecnym mamom udanych przedświątecznych przygotowań:) a tym z burza hormonów mało nerwów i duzo, duzo spokoju:)

Marta dostałaś najpiekniejszy prezent pod słońcem! Gratuluje Ci z całego serca! To jak opisałaś swoje wrażenia to jakbym czytała o sobie 3 miesiące temu :-) Czekam na zdjęcie Eryczka !

Kochane invitrowe mamusie z okazji nadchodzących wielkimi krokami Świąt życzę wszystkim dużo zdrowia, pogody ducha na codzień i od święta, duzo miłosci, wytrwałości w dążeniu do celu, siły i mądrości, tym które mają skarby w brzuszkach- szybciutkich i bezproblemowych rozwiązań, tym z dzidziusiami z tej strony samych radosnych z nimi chwil, tym które jeszcze czekają na swoje szczęście- przepięknych grubych II krech na testach. Dziękuję że jesteście:-).
Wesołych Świąt
:tak::-):-D:happy2:!!!!

reklama
Kochane Foremki!

To już drugie święta z Wami i z tej okazji przesyłam Wam najgorętsze życzenia świąteczne.
A dlatego najgorętsze, żeby gdzieś tam, po drodze do Was, nie zmarzły, nie kaszlały i nie zaziębiły się.
Niech biały, jak śnieg, opłatek w dłoni nie drży z lęku, jak z zimna.
Niech drży szczęściem wzruszony
Życzę Wam magicznych Świąt Bożego Narodzenia wypełnionych zapachem świątecznych wypieków,
nutą wspólnie śpiewanej kolędy, ciepłem kochających serc,
bliskością, radością i pokojem...
Żeby Wasze Maluchy rosły zdrowe, a Wy, jak najszybciej, zapewniajcie im rodzeństwo.
A Maluchy czekające na narodziny, witały ten świat z uśmiechem.
No i te Maluchy, które się jeszcze nie zdecydowały wybrać swojej mamy, zrobiły to jak najszybciej
i ujawniły się w postaci pięknych, wysokich bet.

Niech marzenia się spełniają!!!

stylowi_pl_diy-zrob-to-sam_1908158.jpg

Do góry