reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Martusia - gratuluje zdrowego syneczka - musi byc niesamowite w koncu utulic swoje malenstwo - az normalnie lezki mi naszly taki cudowny prezent na swieta:)

Eryczku witamy na swiecie - zycze ci duzo zdroweczka i zebys kazdego dnia byl wielka radoscia swoich rodzicow:)

witaj.png

Załączniki

• witaj.png
    witaj.png
    131 KB · Wyświetleń: 36
martka super!! ale Ci zazdroszczę !! daj buziaka maluszkowi!
zuzia,kochana, jak fajnie że nie jestem sama :) tak, raczej testować będe 30 choć nie wiem czy nie po świetach, aczkolwiek nie kusi mnie wogóle :p a na forum czasem zaglądam, ale jakoś nie towarzyszyło mi szczęscie gdy tam wiecznie siedziałam, więc unikam...
szyszka, czy my czasem nie miałyśmy razem zaczynać? a tu takie wieści?? już 13 tydzień?
Lilia jak Ty się czujesz?? myślę o Tobie, bo przecież idziemy łeb w łeb.
Ja Dziewczyny nic...zero objawów... nawet cycki mnie nie bolą, ale żeby nie zapeszać, to nawet tu nie zaglądam ze strachu :-D

dagnes ściskam kciuki, kiedy testujesz? u mnie już 13 tydzień:D tak się cieszę, a jednocześnie cały czas nachodzą mnie czarne myśli. Widok maluszka sprawia mi tyle szczęścia, że już tęsknię za nim, choć cały czas jest przecież ze mną;). Mocno wierzę, że Tobie się tym razem uda!:D

Fusun a Ty jak tam? ciążowe dolegliwości mijają? który to już tydzień?

zuzia,kochana, jak fajnie że nie jestem sama :) tak, raczej testować będe 30 choć nie wiem czy nie po świetach, aczkolwiek nie kusi mnie wogóle :p a na forum czasem zaglądam, ale jakoś nie towarzyszyło mi szczęscie gdy tam wiecznie siedziałam, więc unikam...
Lilia jak Ty się czujesz?? myślę o Tobie, bo przecież idziemy łeb w łeb.
Ja Dziewczyny nic...zero objawów... nawet cycki mnie nie bolą, ale żeby nie zapeszać, to nawet tu nie zaglądam ze strachu :-D

Dagnes - a wiesz ze ja mam tak samo ze boje sie zagladac na forum bo tez jak ostatnio pisalam o wszystkim to pozniej d..pa z tego wyszla - ale jak nic nie pisalam to tez byla kicha wiec troche staram sie juz do takich rzeczy nie przywiazywac wagi - zawsze wszystko do czegos przywiazywalam zwlaszcza do dat i tyle razy nic z tego nie bylo ze probuje dac sobie spokoj - czy pisze czy nie i tak bedzie co ma byc, chociaz wiadomo ze strach jest ogromny...
Lilia miala transferek razem ze mna ale ona szybciej juz leci testowac ja nie mam wyboru chociaz bym chciala klinika ustala termin - chociaz u mnie juz 28 powinno byc wiadomo... ja nawet nie wiem jak sie czuje ostatnio mnie wszystko bolalo i nic boje sie powtorki...

​Nasz kalendarz topnieje, dlatego wrzesień czeka na nowe mamusie :)))) (Dagnes, Lilia, Zuzia)

STYCZEŃ

1. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn Tymon
2. DARII (24 styczeń 2014 - cc) - córka Julia
3. MEMORIES (25 styczeń 2014) - syn

MARZEC
4. MAJA SAUER ( 6 marzec 2014) - syn Maksymilian
5. ALEKSANDRETTA (8 marzec 2014) - syn
6. SYLWIA1985 ( 15 marzec 2014) - syn Wiktor

KWIECIEŃ
7. MAZANKA (26 kwiecień 2014)

MAJ
8. LAWENDOWY SEN (15 maj 2014)
9. MEGI* (25 maj 2014)

CZERWIEC
10. NIKA85 (5 czerwiec 2014)
11. SZYSZKA87 (25 czerwiec 2014)

LIPIEC
12. 24MAGDA09 (04.07.2014)
13. MOLLA (07.07.2014)
14. FUSUN (18 lipiec 2014)

WRZESIEŃ

Martka gratuluje!!! piękne Święta będziecie mieć z takim malutkim cudnym prezentem!

Szyszka nie martw się, bo to i od luteiny i od badania, oczywiście obserwuj swój organizm i w razie co do lekarza :tak:

Pingwinek
współczuje kolejnej dolegliwości - oby dr już jutro mógł na to zaradzić! trzymaj się!

reklama
Pingwinek, mam nadzieję, że jesteście już po wizycie i że Ty i córeczka dostałyście jakieś lekarstwo, które szybko pomoże.

Szyszka, plamienia mogą być od luteiny, szczególnie od zmniejszenia dawki. Jakby sie utrzymywały dalej, to koniecznie skonsultuj to z dr, no i może wróć do poprzedniego dawkowania lutki.

Kochane, jak Wam mija ostatnia, przedświąteczna niedziela?
Pierogi już polepione? Mak zmielony? ;-)

Do góry