reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sylwia ale wyprawka!!! To jednak stwierdzam, że ja w lesie z wyprawką jestem:p Ale dziś wysłali do mnie łóżeczko, prześcieradła, kocyki dodatkowe, ochraniacz na łóżeczko i jeszcze organizer na pieluszki i nie mogę się doczekać aż dojdzie:) Mam nadzieję, że wszystko będzie w poniedziałek i pewnie będę całe święta męczyć męża, żeby skręcił to łóżeczko:) A wózek pięknie się prezentuje, także dobrego wyboru dokonałaś:)

Maja za taką cenę brałabym bez mrugnięcia okiem. Zwłaszcza, że tak jak piszesz, później i tak Maks ląduje w spacerówce:)

szyszka potwierdzam, co dziewczyny piszą. To jakaś bzdura, że tokso można się od kota zarazić. Mam kota i żyję z nim pod jednym dachem, rozmawiałam też na ten temat z lekarzem i lekarz mi mówił, że tokso to od jedzenia a nie od kotów. Trzeba unikać surowego mięsa.

Dziewczynki miłego przedświątecznego weekendu! Ja pewnie w weekend utknę w kuchni i wciągnie mnie wir świątecznych przygotowań, ale postaram się do Was zaglądać:)

reklama
Aleksandretta - spokojnie, niecałe 3 miesiące przed Tobą, zdążysz ze wszystkim. Ja to chciałam mieć już naszykowane w razie czego. Tyle razy dr przepowiadała mi wcześniejszy poród, że wolałam już dokończyć zakupy, a w styczniu popiorę i popakuję. To tak na wypadek jakby Wiktorowi przyszło do głowy wybrać się wcześniej, np w lutym.
A wózkiem już się "bawiliśmy". Ja przed pracą poskładałam, pojeździłam, a mąż po pracy :-D. Leżaczek też przetestował :rofl2:. Dlatego stwierdzam, że jeszcze duże z nas dzieci ;-).

No i...wody mi odchodzą :-) to teraz czekamy na jakieś skurcze, a i tak jesteśmy umówieni z położną na 10, moze już zostanę w szpitalu :-D kurde, zasnąć juz nie zasnę raczej, dopakuję torbę...
AAAAAAAAAAAAAAAAA! trzymajcie kciuki, proszę, za mnie i Eryczka, coby wszystko było w najlepszym porządeczku :tak:

martka trzymam mocno kciuki za Ciebie i Eryka!!! Powodzenia Kochana! Odezwij sie do nas jak juz będzie po wszystkim i jak juz będziesz miała jak:) jaaacie, kolejny mały człowieczek zawita wkrótce na świecie:-)

martka kciuki zaciśnięte! szybciutkiego porodu,zdrowego Eryczka! Czekamy na relacje:-)

muszę Wam zrelacjonować wczorajszą wizytę. Jestem taaaaaaaaaaaaaka szczęśliwa:-) Badania prenatalne wyszły super, wszystko wyszło w jak najlepszym porządku,usg+wyniki z krwi dały prawie zerowe niebezbieczeństwo wad genetycznych:) naoglądaliśmy się bobika,że hej:D serducho i pozostałe narządy narazie są w jak najlepszym porządku. I... chyba widzieliśmy siusiaka. Potwierdzenie za miesiąc,bo jeszcze można się pomylić.

Martka273 - woooow no to powodzenia i szybkiego bezproblemowego porodu - trzymajcie sie tam i czekamy na wiadomosci o pojawieniu sie maluszka na swiecie

Szyszka - super wiesci - bardzo sie ciesze ze twoj maluszek rosnie zdrowo i wszystkie badania dobre, to mowisz ze doktorek dojzal byc moze siuska - eee to chyba za wczesnie co?? A ty co myslisz ze ma racje czy odwrotnie??

Milego dnia dla wszystkich - pomalu pora wziasc sie za organizowanie swiat...

Martka, w takim razie życzę Ci szybkiego i bezbolesnego porodu. Może się rozpakujesz przed Wigilią.
Ale jakby co, to pamiętaj, że moja propozycja z barszczykiem jest nadal aktualna :-)

Szyszka, gratuluję udanej wizyty i spokoju serca :tak:
No i synusia również gratuluję.

reklama
martka - życzę Ci, aby Eryk pojawił się na świecie jak najszybciej i żebyście na święta wrócili do domku. Trzymam kciuki, powodzenia :tak:

szyszka - cudowne wiadomości :-)

Do góry