reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pingwinek, nie mogłam Ci wczoraj odpisać z telefonu, bo wiadomość się nie wysyłała :szok:
No i pomyślałam, że może faktycznie Ty też się położysz, chociaż na chwilkę.

Milagros, aż takim nocnym markiem nie jestem. Ale przy dziecku widzę, że wszystko się zmienia i wszystko przede mną :-)

Avocado,Milagros, teraz nawet nie trzeba odwiedzać empiku. Teraz w Smyku jest promocja i do 15.12 wysyłają kurierem za 0 zł :tak:

Miłego dzionka Mamusie :-)

reklama
pingwinek, lawendowy jakie śliczne stroje :rolleyes:. I jak tu opanować się przed kupowaniem :-p.

Ja teraz oczekuję 2 kurierów. Jeden z łóżeczkiem i komplecikiem do niego, a drugi z choinką :-D. Już widziałam samochód kuriera z GLS ale przejechał, pewnie jak będzie wracać to wstąpi z rzeczami dla małego. :-D

Już przyjechał! Już mam! Nawet sama wtachałam paczkę na górę.... Oj jak wróci mężuś z pracy to chyba mi bęcki spuści za to dźwiganie. Ale ja na prawdę musiałam zobaczyć :-D:-D:-D:-D

[FONT=&quot]milagors mnóstwo racji jest w tym co mówisz, ale zrozum nas, to są takie emocje, już też bym chciała mieć Maksia obok siebie, bezbłędnie czytać jego emocje i potrzeby ale dopóki go nie ma mam natłok myśli, wolałabym nie popełnić żadnego błędu choć wiem że to nierealne. A dzięki temu że tak SIĘ ROZPISUJESZ ja mogę robić notatki i korzystać z rad starszych stażem macierzyńskim koleżanek.:tak: Ja uzbierałam mnóstwo próbek różnych proszków i będę je najpierw testować.A z życzeniami mam to samo !! Tyle lat! Jak już patrzyłam na ten opłatek na stole i wiedziałam co się z nim wiąże to mi się słabo robiło. Co roku to samo, już nawet nie dziękowałam tylko pomruczałam coś zawsze pod nosem i szybko do kolejnej osoby żeby mieć to z głowy, straszne to było…[/FONT]:szok:

[FONT=&quot]gotadora[/FONT] jak mówisz że taki dobry ten proszek to może powiem mężowi żeby kupił jak pojedzie po rodziców na święta, wypróbować można.No Ty to na pewno masz kochana masakrę z praniem.
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]lawendowy_sen PAJAC RENIFER OSZALAŁAM !![/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]gosia__1983 dzięki za radę, Milenka cudowna w reniferku:happy:

Dzięki dziewczyny, Maksiowi już przekazałam że ciocie mówią że cudny :happy:
[/FONT]

Lawendowy piękne te pajace świąteczne:) Moje serce skradł królik z amazon:) Rewelacja:) A dla Zosi też cudne ubranka kupiłaś - najbardziej spodobała mi się ta biała czapeczka z pomponikiem i taki różowy pajacyk i do niego do kompletu kokardka na głowę - urocze!

U mnie dziś też był kurier i przywiózł kocyk z motherhood - jest extra:) W tym tygodniu zamawiam też już wózek. Będę miała go w połowie stycznia. Godzinami mogłabym siedzieć w internecie i wyszukiwać różne rzeczy dla synka:) Także mam tak samo, jak Wy:) czuję się zatem usprawiedliwiona:)

Sylwia prezenty świąteczne super:) Ja w tym roku niestety muszę zrezygnować z dużej choinki. Mój pies (jeszcze szczeniak) rozniósłby ją w drobny mak do spółki z kotem;) Jutro pojadę szukać jakiś dekoracji, które mi zrekompensują brak choinki. Kupię może jakąś mniejszą choinkę, którą można wyżej postawić (nie na podłodze) albo coś innego;) W zeszłym roku z kolei ozdobiłam tuje, które wniosłam z balkonu do domu na zimę i też fajnie to wyglądało.
A no i pochwal się kolejnym łóżeczkiem!:) Ja nadal nie zamówiłam mebelków... ciągle się waham, jakie wybrać.

Lawendowy - ubranka cudne, oglądałam je na allegro:) więc jakbyś musiała farbowac, to sie wstrzymaj, jakby co ja chętnie odkupie:) za tydzien mam usg to zobaczymy co u mnie siedzi;)

Aleksandretta u mnie jest 7 psów w domu, a choinkę ubiera się na 2/3 górnej części. Dół zaraz byłby rozebrany jakbym ubrała :tak:. Łóżeczko póki co w częściach :-), jak mąż złoży jutro lub w weekend to zrobię fotkę i wstawię. Wszystkie części od pościeli i moskitierę już rozpakowałam, także fotka będzie w całej okazałości łóżeczka :-D.

lawendowy - ubranka cudo :-) i gwarantuję, że nie będziesz ich farbować :-D.

Ja właśnie zamówiłam karuzelę smoby - dwie sztuki :tak:, bo siostrze tak się spodobało że też chciała. Nawet ten sam kolor wybrała co ja :-p.

reklama
Sylwia, obyś miała rację, z tym farbowaniem :-)
Już się tak przyzwyczaiłam do Zośki, że ciężko by mi było teraz zmieniać na Staśka :tak:
A Ty widzę, dalej szalejesz z zakupami. A siostra już wie, czy będzie chłopiec, czy dziewczynka?

Do góry