reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lawendowy - powodzenia na wizycie - ja nie chcialam mowic bo ze mnie wrozka kiepska ale przysnilo mi sie ze bedziesz miala Mikolaja:) myslalam ze tylko ja obstawiam chlopca wiec nie pisalam ale widze ze niektore tez tak obstawiaja - alez jestem ciekawa;-)

reklama
olo ale na betę nie trzeba być na czczo, nie przejmuj się panią z labu.Przesyłam ci moc fluidków!!!!! może będzie Mikołaj? :-)
lawendowy czekamy na wieści, czy uparciuch się ujawni czy nie :-D
A na śląsku w środku nocy tak strasznie zagrzmiało,że się obudziłam, potem był mega błysk chwilę powiało, popadało i cisza.Teraz śniegu jak na lekarstwo i wieje.A u Was jak?dachy sie trzymają?

Matko co za noc!!!!!!!!!!!!:szok: Udało mi się zasnąć może na 5 minut, resztę nocy przesiedziałam z zatkanymi uszami zastanawiając się który z uroczych powiewów w końcu wybije wszystkie szyby!!!!!! Koszmar trwa nadal ale już tak przerażająco jak w nocy.
szyszka87 ja też miałam taką wydzielinę, aż się martwiłam czy aby nie za płytko aplikuję luteinę skoro mi wszystko wypływa ale lekarz powiedział że jest wszystko ok.
Biorę już od wczoraj wściekle różowy Tardyferon bo jednak z tą hemoglobiną nie za wesoło. Za to -o czym wcześniej nie wspomniałam- od kilkunastu dni nic mnie nie swędzi, kładę się i jest luz, także nie będę robić tych badań raczej bo raczej tą
cholestazę już można wykluczyć.

Dziewczyny, mam pytanie do tych które już porodziły dziecię bo tak najłatwiej będzie mi ocenić co się przyda a co może okazać się zbędne bo wiadomo jak się jeszcze nie urodziło to wydaje się człowiekowi że przyda się wszystko.Ale pytanie mam konkretne:w jakich ilościach kupiłyście pościel, prześcieradła,podkłady pod prześcieradła, kocyki, śpiworki do spania czy raczej otulaczek? Skoro rodzę w marcu inwestować jeszcze w zimowy śpiworek do wózka czy już lżejszy jakiś?
Z góry dzięki!!

Część
Dziewczyny na dzis mam zaplanowane wgłębić się w Wasze historie bo czuje się tu "nowa", także wieczorekim sobie nadrobie!
Odebrałam bhcg z wczoraj 16dpt - 2700 :-)

Miłej soboty !!!

Podpinam się do pytania Mai skierowanego do mam z tego forum. Również mam taki dylemat.
Póki co mam: jeden rożek, jeden otulacz kocykowy po kąpieli, dwa ręczniczki frotte - otulacze po kąpieli, jeden śpiworek i jedną kocyko-kołderkę (taki grubszy kocyk z wypełnieniem).
1. Czy jeśli mam śpiworek, to potrzebuje pościel (czytałam, że takie malutkie dziecko nie powinno spać na poduszce, a kołderka też wydaje się mi zbędna, gdy jest śpiworek)?
2. Czy jeśli będę miała kombinezon zimowy dla dziecka, to kupować zestaw zimowy do gondoli w wózku (rodzę na początku marca)?
3. Ile kocyków jest potrzebnych i jakie?
4. Czy lepiej kupić wanienkę mniejszą (na 86cm) czy większą (na 102cm), a może najlepiej mieć anatomiczną?
5. Laktator lepszy elektryczny czy ręczny?

Esiek
witaj wśród nas:) Ale masz wysoką betę!!!:-)

Fusun dawno nie pisałaś. Co u Ciebie? Jak się czujesz?

Lawendowy ​ciekawość mnie zżera:)

Nie wiem, czy Wam mówić, czy też nie, bo na razie dr daje 75% pewności i wszystko może ulec zmianie.
100% pewność jest tylko taka, że nie są to jednak śnione ostatnio i przez mnie i przez mojego męża, bliźniaki.

2013-12-05 19.55.46.jpg

Załączniki

• 2013-12-05 19.55.46.jpg
    2013-12-05 19.55.46.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 66
LAWENDOWY nareszcie wiadomosc od Ciebie!
Az dzis mam rozstroj zoladka,jakbym sama miala to usg,tak to przezylam!!!!
Gratuluje!!!!
Wiem,ze to nie na 100% ale poki co,a nie mowilam :):):)

reklama
lawendowy w takim razie gratuluję córy! :-) Zosia chcę jednak mamę troszkę potrzymać w niepewności i się ukazala na 75% :p wszystko ok na wizycie? laleczka już duża?

MajaSauer dzięki za info. A pamiętasz do którego tygodnia brałaś lutkę?

Esiek jeszcze raz gratuluję! Witamy w naszym gronie! Super, że się udało:-) a jak się czujesz?

Do góry