reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A my ząbkujemy :szok: Gdyby mi ktoś powiedział, że dziecko ząbkuje tak wcześnie, to bym stwierdziła, że, mówiąc delikatnie, coś mu się grubo pomyliło...
Lawendowy - ja obstawiam córeczkę, choć wróżka ze mnie żadna... Przy Sylwii też myślałam, że będzie córeczka, a to Wiktorek się w brzuszku zadomowił. Ale jakoś i tak obstawiam córeczkę :-)

reklama
Witam Was serdecznie

Zajrzałam do Was z forum staraczek. Wszystkim Mamom serdecznie gratuluję i mam nadzieję, że i ja dołączę do Waszego grona.
Poszukuję osoby która z sukcesem przeszła przez in vitro z komórką dawczyni. W Polsce te kwestie raczkują, a dla nas to jedyna szansa. Jeśli któraś z Was jest chętna udzielić mi klika wskazówek, będę bardzo wdzięczna.:-)
Pozdrawiam i życzę powodzenia :-)

Moja siostra jest w ciąży, a dawczynią komórki byłam ja :-). A o jakie wskazówki Ci chodzi?

A my ząbkujemy :szok: Gdyby mi ktoś powiedział, że dziecko ząbkuje tak wcześnie, to bym stwierdziła, że, mówiąc delikatnie, coś mu się grubo pomyliło...
Lawendowy - ja obstawiam córeczkę, choć wróżka ze mnie żadna... Przy Sylwii też myślałam, że będzie córeczka, a to Wiktorek się w brzuszku zadomowił. Ale jakoś i tak obstawiam córeczkę :-)

Ehhh te wczesne ząbkowanie - współczuję.
Jeśli chodzi o lawendowy to ja obstawiam także córę, więc jedziemy na tym samym wózku. Jak się mylimy to obie wyjdziemy na kiepskie wróżki:-D

Aleksandretta – ja jak najbardziej po Nowym Roku jestem chętna na spotkanie. Niestety dzisiaj się dowiedziałam nawet, że w wigilię i sylwester mam dyżur w pracy.

Ale wieje na dworze :szok:, zaraz mi chyba okna wystawi z futryn :unsure::unsure::unsure:

masz racje milagros nakręcam się jak szalona. Ale zawsze tak mam, ze przydarza mi sie jakaś zajawka i mam hopla. Mam nadzieje,ze Was bardzo nie wkurzam,ale serio sie panicznie boje zeby wszystko bylo ok i ociupine świruje;) w sumie przeczekam ten wkurzający okres wylewania się tabletek,a od 12 tc zmniejsze sobie o 1. Trzymam kciukasy za szybkie, sprawne i bezbolesne;) szczepienie.

dziewczyny dało Wam się wietrzysko we znaki?
moja fasolka jest szalona - musiałam wstać i coś zjeść taaaaaka głodna byłam:-)

Cześć Dziewczyny,

ostatnio tak tak szybko pisałam posta, ze zapomniałam o najważniejszym hihi pogratulować Avocado! Gratuluje i życzę duzo zdrowka dla pociechy a Tobie szybkiego powrotu do formy.

Milagors, ja dzis rownież idę z mała do szczepienia. Nie jest to wymarzony prezent mikołajkowy buuuu

Lawendowy, powodzenia dzis na wizycie! Ja nadal obstawiam dziewczynkę ;-)

Miłego dnia Dziewczynki

Witam Was w ten Mikołajkowy dzień.
W Gdańsku całą noc spadały z nieba Mikołaje i dookoła zrobiło się biało.
Miłego dnia dziewczyny. Ciekawe, czy dla mnie okaże się miły :))) Ale się denerwuję...

1230035_652922724758102_512290621_n.jpg

Zakłady bukmacherskie czas zamknąć :tak:
Jak tylko wrócę od dr zabiorę się za losowanie Mikołajkowego prezentu :)))))
Ciekawe, komu dziś dopisze szczęście
:tak:

uid_81726b7cc2c5e095fa850057e8d2ea321363338644602_width_700_play_0_pos_3_gs_0.jpg

DZIEWCZYNKA
1. Madzialenak
2. Avocado
3. Sylwia
4. Aleksandretta
5. Malinuś
6. Darii
7. Martka
8. Fusun
9. Mazenka
10. Dorex
11. Memories
12. Agapl
13. Molla
14. Pingwinek
15. Megi

CHŁOPIEC
1. Milagros
2. Gotadora
3. 24magda09
4. Kwiatuszekq
5. Szyszka
6. Trzcinka
7. Iilonka
8. Gosia

reklama
lawendowy_sen to trzymam kciuki by maluch się ujawnił kim jest :-)
Wszystkim życzę najlepszych Mikołajek bo prezenty mikołajkowe już macie :-)
Ja wyniki będę miała dopiero o 19.00. Późno wczoraj poszłam na te badania i dlatego wynik dopiero na dziś wieczór. Poza tym Pani mnie w laboratorium opieprzyła, że nie jestem na czczo bo wszystkie badania robi się na czczo!:happy2: No trudno muszę to jakoś przeżyć te parę godzin. Zamierzam trochę posprzątać i dziś ubieram choinkę, a co mi tam:happy2: Dzięki za fluidki:happy2:

Do góry