reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

gotadora Humana jest w większości sklepów, w marketach itd. U mnie na bank jest w kauflandzie, realu,lidlu i w drogeriach rossmann, dm markt, mueller. W innych dyskontach poza lidlem nigdy się nie rozglądałam w tym kierunku :).

Jestem po probie z glukozą, jak dojdę do siebie napiszę więcej.

reklama
gotadora Humana jest w większości sklepów, w marketach itd. U mnie na bank jest w kauflandzie, realu,lidlu i w drogeriach rossmann, dm markt, mueller. W innych dyskontach poza lidlem nigdy się nie rozglądałam w tym kierunku :).

Jestem po probie z glukozą, jak dojdę do siebie napiszę więcej.

dziękuje Ci :-) mąż mi dokupi tego mleka, te na kolkę jest również od wzdęć i zaparć, dziś mały jest po nim wesoły i uśmiechnięty, choć nie za bardzo mu smakuje, bo nie zawiera glutenu.

Mazanka mam nadzieje,że Twój wynik wyszedł dobrze za co trzymam kciuki &&&&&

Maja - ja tez jestem przekonana, cieszę sie ze wierzysz razem ze mną:) na razie to cieszę sie, ze poszłam na te badania, leze już drugi dzień, nic zupełnie złego sie nie dzieje. Na razie nie myśle mocno o wynikach, tylko skupiam sie na odlezeniu po badaniu żeby nic a nic sie stało:)

Lawendowy - ja tez trzymam kciuki za Twoja wizytę, czekam na ta przepowiedziana przez mnie dziewczynkę:) zobaczymy jaka ze mnie wróżka;) mi w 11 tyg na 70% przewidzieli dziewczynkę, od tej pory miałam kilka USG i nikt wiecej tego nie potwierdził, więc zobaczymy:) ostatnio nawet lekarz mówił, ze chyba chłopak

Olo - tez trzymam kciuki za bete &&&&&&&&:) mam nadzieje, ze nasze fluidki przyniosą Ci szczescie

Witam Was serdecznie

Zajrzałam do Was z forum staraczek. Wszystkim Mamom serdecznie gratuluję i mam nadzieję, że i ja dołączę do Waszego grona.
Poszukuję osoby która z sukcesem przeszła przez in vitro z komórką dawczyni. W Polsce te kwestie raczkują, a dla nas to jedyna szansa. Jeśli któraś z Was jest chętna udzielić mi klika wskazówek, będę bardzo wdzięczna.:-)
Pozdrawiam i życzę powodzenia :-)

lawendowy dziękuję za informację. In vitro z KD niestety nie podlega refundacji, stąd moje błądzenie po tematach:biggrin2:. Na szczęście mało takich przypadków jak ja. Podchodzimy w gdańskiej invicta, w najbliższy wtorek ET mrożonej, jednak bardzo słabej blastocysty 2cd. Szukam już rozwiązania na później. Lubię mieć plan B.
Gratuluję Ci serdecznie ciąży, kontakt z mamami po in vitro bardzo podbudowuje na duchu :-)

Almek, w takim razie, trzymam mocno kciuki za wtorkowy transfer. Musisz wierzyć w swoje dziecię. Bo jak pokazuje życie, ze "słabych" Pingwinków są duże, zdrowe dzieci.

reklama
Witajcie,

Byłam na krótkim wyjeździe z mężem - tak żeby się oderwać od pracy, obowiązków, etc. Trochę relaksu, ehhh było super:)

Lawendowy
czekam z niecierpliwością na wieści od Ciebie po wizycie. Ciekawe, kto wygra i kto tam się ukrywa w brzuszku:) Moja intuicja nadal podpowiada dziewczynkę. Zobaczymy:) Oby tylko nie było numeru (tfu, tfu), że dzidziuś schowa swoje wdzięki;)

Sylwia to Ty bardzo zapracowana jesteś. Życzę Ci, abyś jak najdłużej była w formie i miała energię do pracy, bo wiem, że za bardzo nie masz wyjścia. Ja zwolniłam już trochę tempo. Brzuch mi tak ostatnio wywaliło, że ledwo się ruszam. Mam już problem, żeby swobodnie schylać się, ubrać buty czy skarpetki. No i ostatnio stanęłam na wadze i się przeraziłam. Z każdym tygodniem coraz więcej i więcej... A wcale się nie obżeram. Jem normalnie. Miałam nadzieję, że na koniec ciąży stuknie mi 70 kg i to będzie max.:sorry2: Cyce wielkie, uda się zaokrągliły, a ja to raczej zawsze chudzinka byłam...

Pingwinek, Sylwia co do spotkania, to pewnie po Nowym Roku? Przed świętami zawsze trudniej z czasem. Co Wy na to?

Do góry