reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Trzcinka wszystko możliwe. Na razie to raptem dwa dni ale to zawsze cos.

Moj mial dwie szczepionki w uda i jedna w raczke.

Dziewczyny czy ja dobrze polozna zrozumialam ze po pierwszym szczepieniu nastepne jest za dwa miesiące?

reklama
Witam Dziewczyny,pierwszy raz u Was.Jestem 16 dpt,w 12 dpt beta 484,05 :-)Bylo to moje pierwsze podejscie do ivf, z 7 embrionkow ocalaly 2 blastusie.I mam nadzieje ze siedza tam u mnie w brzuchu.13 grudnia pierwsze usg.Pozdrawiam Was serdecznie i gratuluje !:tak:

Witajcie :-)

Ja zamówiłam fotelik firmy Romer.
Akurat jak zamawiałam wózek to w tym sklepie mieli (tzn jeszcze mają) na niego dobrą cenę:
Baby-Safe Plus
My też kupiliśmy bazę isofix.

Dziewczyny byliśmy dzisiaj na usg i Julia waży już 1950 g :-)

Trzcinka to zuch Twoja mała! póki co maluszki miały po 4 zastrzyki w uda :-(. A w szpitalu to krew pobierają z główki, dobrzez że ja tego nie widziałam, bo nie wiem co ja bym im zrobiła za coś takiego :angry: .... adapterów nie kupiłam, bo poszkodowałam pieniędzy na coś takiego, także moje foteliki do wózka nie pasują, jak coś do podjeżdżam autkiem jak najbliżej miejsca docelowego i niosę. Dobrze że mój mąż wraca bo są cięzkie, no i ciekawi mnie czy nadal będzie nosił dwa foteliki naraz :rofl2:

peti30 gratulacje!!!!! teraz czekają Cię same piękne chwile. Trzymam kciuki za bobaski.

dorex ale masz ślicznotkę!

lawendowy tak sobie myślę,że chyba się machnęłam w obstawianiu i jednak faktycznie będziesz miała małą księżniczkę - skoro tak Ci podpowiada intuicja to musi coś w tym być! Ale będziesz miała super prezent na Mikołaja:tak:

Ja dziś chodzę kilka centymetrów nad ziemią. Jestem taka szczęśliwa,że aż nie potrafię tego opisać! :-):-):-) Mój mały cud ma już 3,39 cm i jest prześliczny!!! widać już główkę nóżki, łapki,nawet wydaje mi się, że mi machał/a rączką :D Nie ma chyba piękniejszego widoku! Aaaaaaaaa <3 chyba aż kupię chociaż jednego ciuszka takiego unisex,bo mnie skręca.
Lekarz super, pierwsza klasa sprzęt, wspaniałe podejście do pacjentki! Martwi mnie jedno - powiedział,że po 12 tc odstawi luteinę, więc robię zapasy,ale pogadam z nim na następnej wizycie,że na razie nie chcę. Czy przy odstawianiu trzeba robić progesteron z krwi zeby go miec pod kontrolą?
Kolejna wizyta 20.12, będę miała badania prenatalne na wizycie, więc trzymajcie kciuki, żeby bobo było zdrowe.
Aktualizacja terminu wg usg: 25.06.2014 :-)

no kurde ze szczęścia wypiłabym szampana, ale no nie da rady :p

Aktualizacja dotyczy zmiany terminu u Szyszki :-)

LISTOPAD

1. MALINUŚ (30 listopad - cc) – córka Marcelka

GRUDZIEŃ
2. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ
3. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn Tymon
4. DARII (24 styczeń 2014 - cc) - córka Julia
5. MEMORIES (25 styczeń 2014) - syn

MARZEC
6. MAJA SAUER ( 6 marzec 2014) - syn Maksymilian
7. ALEKSANDRETTA (8 marzec 2014) - syn
8 SYLWIA1985 ( 15 marzec 2014) - syn Wiktor