peti30 gratulacje!!!!! teraz czekają Cię same piękne chwile. Trzymam kciuki za bobaski.
dorex ale masz ślicznotkę!
lawendowy tak sobie myślę,że chyba się machnęłam w obstawianiu i jednak faktycznie będziesz miała małą księżniczkę - skoro tak Ci podpowiada intuicja to musi coś w tym być! Ale będziesz miała super prezent na Mikołaja
Ja dziś chodzę kilka centymetrów nad ziemią. Jestem taka szczęśliwa,że aż nie potrafię tego opisać! :-):-):-) Mój mały cud ma już 3,39 cm i jest prześliczny!!! widać już główkę nóżki, łapki,nawet wydaje mi się, że mi machał/a rączką
Nie ma chyba piękniejszego widoku! Aaaaaaaaa <3 chyba aż kupię chociaż jednego ciuszka takiego unisex,bo mnie skręca.
Lekarz super, pierwsza klasa sprzęt, wspaniałe podejście do pacjentki! Martwi mnie jedno - powiedział,że po 12 tc odstawi luteinę, więc robię zapasy,ale pogadam z nim na następnej wizycie,że na razie nie chcę. Czy przy odstawianiu trzeba robić progesteron z krwi zeby go miec pod kontrolą?
Kolejna wizyta 20.12, będę miała badania prenatalne na wizycie, więc trzymajcie kciuki, żeby bobo było zdrowe.
Aktualizacja terminu wg usg:
25.06.2014 :-)
no kurde ze szczęścia wypiłabym szampana, ale no nie da rady