reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Trzcinka wszystko możliwe. Na razie to raptem dwa dni ale to zawsze cos.

Moj mial dwie szczepionki w uda i jedna w raczke.

Dziewczyny czy ja dobrze polozna zrozumialam ze po pierwszym szczepieniu nastepne jest za dwa miesiące?

reklama
Witam Dziewczyny,pierwszy raz u Was.Jestem 16 dpt,w 12 dpt beta 484,05 :-)Bylo to moje pierwsze podejscie do ivf, z 7 embrionkow ocalaly 2 blastusie.I mam nadzieje ze siedza tam u mnie w brzuchu.13 grudnia pierwsze usg.Pozdrawiam Was serdecznie i gratuluje !:tak:

Witajcie :-)

Ja zamówiłam fotelik firmy Romer.
Akurat jak zamawiałam wózek to w tym sklepie mieli (tzn jeszcze mają) na niego dobrą cenę:
Baby-Safe Plus
My też kupiliśmy bazę isofix.

Dziewczyny byliśmy dzisiaj na usg i Julia waży już 1950 g :-)

Trzcinka to zuch Twoja mała! póki co maluszki miały po 4 zastrzyki w uda :-(. A w szpitalu to krew pobierają z główki, dobrzez że ja tego nie widziałam, bo nie wiem co ja bym im zrobiła za coś takiego :angry: .... adapterów nie kupiłam, bo poszkodowałam pieniędzy na coś takiego, także moje foteliki do wózka nie pasują, jak coś do podjeżdżam autkiem jak najbliżej miejsca docelowego i niosę. Dobrze że mój mąż wraca bo są cięzkie, no i ciekawi mnie czy nadal będzie nosił dwa foteliki naraz :rofl2:

peti30 gratulacje!!!!! teraz czekają Cię same piękne chwile. Trzymam kciuki za bobaski.

dorex ale masz ślicznotkę!

lawendowy tak sobie myślę,że chyba się machnęłam w obstawianiu i jednak faktycznie będziesz miała małą księżniczkę - skoro tak Ci podpowiada intuicja to musi coś w tym być! Ale będziesz miała super prezent na Mikołaja:tak:

Ja dziś chodzę kilka centymetrów nad ziemią. Jestem taka szczęśliwa,że aż nie potrafię tego opisać! :-):-):-) Mój mały cud ma już 3,39 cm i jest prześliczny!!! widać już główkę nóżki, łapki,nawet wydaje mi się, że mi machał/a rączką :D Nie ma chyba piękniejszego widoku! Aaaaaaaaa <3 chyba aż kupię chociaż jednego ciuszka takiego unisex,bo mnie skręca.
Lekarz super, pierwsza klasa sprzęt, wspaniałe podejście do pacjentki! Martwi mnie jedno - powiedział,że po 12 tc odstawi luteinę, więc robię zapasy,ale pogadam z nim na następnej wizycie,że na razie nie chcę. Czy przy odstawianiu trzeba robić progesteron z krwi zeby go miec pod kontrolą?
Kolejna wizyta 20.12, będę miała badania prenatalne na wizycie, więc trzymajcie kciuki, żeby bobo było zdrowe.
Aktualizacja terminu wg usg: 25.06.2014 :-)

no kurde ze szczęścia wypiłabym szampana, ale no nie da rady :p

Aktualizacja dotyczy zmiany terminu u Szyszki :-)

LISTOPAD

1. MALINUŚ (30 listopad - cc) – córka Marcelka

GRUDZIEŃ
2. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ
3. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn Tymon
4. DARII (24 styczeń 2014 - cc) - córka Julia
5. MEMORIES (25 styczeń 2014) - syn

MARZEC
6. MAJA SAUER ( 6 marzec 2014) - syn Maksymilian
7. ALEKSANDRETTA (8 marzec 2014) - syn
8 SYLWIA1985 ( 15 marzec 2014) - syn Wiktor