reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Szyszka, ładnie to ujęłaś... Wszystko siedzi w naszych głowach, a nie ma to jak popisać z osobami, które są w podobnej sytuacji. A jak widzi się sukcesy to tym bardziej podnosi na duchu i dodaje skrzydeł!:) Powodzenia jutro:)

Proszę trzymajcie kciuki za mnie w sobotę:) Nadchodzi mój wielki dzień. Pełen różnych emocji: lęku, szczęścia, nadziei, nieznanego...

reklama
malinuś dzięki,trzymamy mocno kciuki! będzie dobrze i aż Ci zazdroszczę (oczywiście w pozytywnym sensie;)),ze juz niebawem będziesz miała bobaska na rękach. A do szpitala przyjmują Cię dzien wcześniej czy w dzień cc?

Malinuś, trzymam mocno kciuki za sobotnie spotkanie z Andrzejkową córeczką :-)

LISTOPAD

1. MALINUŚ (30 listopad - cc) – córka Marcelka

GRUDZIEŃ
2. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ
3. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn Tymon
4. DARII (24 styczeń 2014 - cc) - córka Julia
5. MEMORIES (25 styczeń 2014) - syn

MARZEC
6. MAJA SAUER ( 6 marzec 2014) - syn Maksymilian
7. ALEKSANDRETTA (8 marzec 2014) - syn
8 SYLWIA1985 ( 15 marzec 2014) - syn Wiktor

KWIECIEŃ
9. MAZANKA (26 kwiecień 2014)

MAJ
10. LAWENDOWY SEN (15 maj 2014)
11. MEGI* (25 maj 2014)

CZERWIEC
12. NIKA85 (5 czerwiec 2014)
13. SZYSZKA87 (27 czerwiec 2014)

LIPIEC
14. MOLLA (07.07.2014)
15. FUSUN (18 lipiec 2014)

mam nadzieję, póki co moje rozeznanie w terenie wskazuje,ze to dobry lekarz. Tylko mój mąż zawiedziony,bo nie może jutro ze mną jechać. Już się nie mogę doczekać widoku mojego cudu:D jak dla mnie mogłyby być takie podglądanka co tydzień:tak:

dziewczyny tak sobie rozkminiam i coś się zapowiada, że 2014 rok będzie opanowany przez chłopaków:) póki co 5:1. Mazanka też nie zna płci? A Ty lawendowyjak tam,pewnie nie możesz się doczekać wizyty za tydzień? oby szybciutko zleciało, a maleństwo zlitowało się nad mamą i okazało swe walory! :-)

Malinus - trzymam kciuki, bądź dzielna i ciesz sie myślą, ze już niedługo będziecie razem:)

Molla - głos oddany:) a zdjęcie naprawdę najładniejszy, szczerze

Szyszka - a ja uważam ze od maja będzie przełom i zaczną pojawiać sie na świecie dziewczyny:) ja do swojego brzucha tez mówię jakby siedziała tam dziewczyna i czuje, ze Lawendowy słusznie robi to samo:) ja mam jutro usg więc może dowiem sie czy moje przewidywania są słuszne:) chociaż strasznie sie boje tej wizyty i już wiem, ze dziś w nocy to nie zasne...

reklama
szyszka od 16 tygodnia wiem, że u mnie mieszka chłopczyk:-D.

malinuś jeszcze moment i będziesz miała córeczkę po drugiej stronie brzuszka:-).

Fusun mi najbardziej pomagał dżem pomarańczowo imbirowy z cytryną i solone, nie chemiczne chipsy, 2 sztuki wystarczały. Ale i tak cierpiałam. Pocieszę Cię, że przeszło koło 16 tygodnia:-p. A rooibos powinien być zwykły, bez zbędnych aromatów. Najlepszy jest sypany, ale taki zwykły w torebkach np. z lidla też jest okej.

gotadora współczuję maluszkom szczepień... A tak z ciekawosci, co ile się one odbywają i ile ich jest? Z tego co widzę, to z noworodkami i niemowlakami chodzi się co chwilę do lekarza.

Dużo napisałyście:-D. Idę dalej nadrabiać posty, a to już wysyłam, żeby się nie straciło.

Do góry