reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Szyszka, ładnie to ujęłaś... Wszystko siedzi w naszych głowach, a nie ma to jak popisać z osobami, które są w podobnej sytuacji. A jak widzi się sukcesy to tym bardziej podnosi na duchu i dodaje skrzydeł!:) Powodzenia jutro:)

Proszę trzymajcie kciuki za mnie w sobotę:) Nadchodzi mój wielki dzień. Pełen różnych emocji: lęku, szczęścia, nadziei, nieznanego...

reklama
malinuś dzięki,trzymamy mocno kciuki! będzie dobrze i aż Ci zazdroszczę (oczywiście w pozytywnym sensie;)),ze juz niebawem będziesz miała bobaska na rękach. A do szpitala przyjmują Cię dzien wcześniej czy w dzień cc?

Malinuś, trzymam mocno kciuki za sobotnie spotkanie z Andrzejkową córeczką :-)

LISTOPAD

1. MALINUŚ (30 listopad - cc) – córka Marcelka

GRUDZIEŃ
2. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ
3. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn Tymon
4. DARII (24 styczeń 2014 - cc) - córka Julia
5. MEMORIES (25 styczeń 2014) - syn

MARZEC
6. MAJA SAUER ( 6 marzec 2014) - syn Maksymilian
7. ALEKSANDRETTA (8 marzec 2014) - syn
8 SYLWIA1985 ( 15 marzec 2014) - syn Wiktor

KWIECIEŃ
9. MAZANKA (26 kwiecień 2014)

MAJ
10. LAWENDOWY SEN (15 maj 2014)
11. MEGI* (25 maj 2014)

CZERWIEC
12. NIKA85 (5 czerwiec 2014)
13. SZYSZKA87 (27 czerwiec 2014)

LIPIEC
14. MOLLA (07.07.2014)
15. FUSUN (18 lipiec 2014)

mam nadzieję, póki co moje rozeznanie w terenie wskazuje,ze to dobry lekarz. Tylko mój mąż zawiedziony,bo nie może jutro ze mną jechać. Już się nie mogę doczekać widoku mojego cudu:D jak dla mnie mogłyby być takie podglądanka co tydzień:tak:

dziewczyny tak sobie rozkminiam i coś się zapowiada, że 2014 rok będzie opanowany przez chłopaków:) póki co 5:1. Mazanka też nie zna płci? A Ty lawendowyjak tam,pewnie nie możesz się doczekać wizyty za tydzień? oby szybciutko zleciało, a maleństwo zlitowało się nad mamą i okazało swe walory! :-)

Malinus - trzymam kciuki, bądź dzielna i ciesz sie myślą, ze już niedługo będziecie razem:)

Molla - głos oddany:) a zdjęcie naprawdę najładniejszy, szczerze

Szyszka - a ja uważam ze od maja będzie przełom i zaczną pojawiać sie na świecie dziewczyny:) ja do swojego brzucha tez mówię jakby siedziała tam dziewczyna i czuje, ze Lawendowy słusznie robi to samo:) ja mam jutro usg więc może dowiem sie czy moje przewidywania są słuszne:) chociaż strasznie sie boje tej wizyty i już wiem, ze dziś w nocy to nie zasne...

reklama
szyszka od 16 tygodnia wiem, że u mnie mieszka chłopczyk:-D.

malinuś jeszcze moment i będziesz miała córeczkę po drugiej stronie brzuszka:-).

Fusun mi najbardziej pomagał dżem pomarańczowo imbirowy z cytryną i solone, nie chemiczne chipsy, 2 sztuki wystarczały. Ale i tak cierpiałam. Pocieszę Cię, że przeszło koło 16 tygodnia:-p. A rooibos powinien być zwykły, bez zbędnych aromatów. Najlepszy jest sypany, ale taki zwykły w torebkach np. z lidla też jest okej.

gotadora współczuję maluszkom szczepień... A tak z ciekawosci, co ile się one odbywają i ile ich jest? Z tego co widzę, to z noworodkami i niemowlakami chodzi się co chwilę do lekarza.

Dużo napisałyście:-D. Idę dalej nadrabiać posty, a to już wysyłam, żeby się nie straciło.

Do góry