reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Fusun, Molla - normalnie się popłakałam z radości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-)

Czy mogę przy okazji prosić Was o głosy na moja kruszynkę? Zdjecie nr 6 - wesiły pomidorek
Konkurs fotograficzny - Wózkowe Maluchy - BabyBoom.pl

reklama
Witajcie mamusie:-).
Misia glos na pomidorka oddany:tak:!

Fusun i Tobie gratuluję podwójnego szczęścia
biggrin.gif

Avocado GRATULACJE i witamy KUDŁAtĄ:-);-):tak::-D.

Molla
nie masz pojęciA jak bardzo się cieszę. Tyle razy o Tobie myślałam ale nie miałam śmiałości cię zaczepiać.Stał się na reszcie Twój CUD i musi się dobrze skończyć:tak:. Trzymamy kciuki z Karolkiem za Ciebie i twoją kruszynkę z całych serc!!!!

Ostatnia edycja:
Fusun - temat dwóch suwaczków przerobiłam. Po prostu, albo musisz usunąć trochę tekstu, albo go na maxa zmiejszyć, wtedy mieszczą się dwa suwaczki, powodzenia.

Hola - dzięki!!!
Mola - też tak często o Tobie myśleliśmy w domu.
Nie macie pojęcia jak się cieszę !!!!!W końcu wszykim się nam udaje :-) To chyba najszczęsliwsze forum:-)
A ja już nieśmiało myślę o kolejnym pomidorku :-)

MISIA glos na Panne pomidorkę oddany :-)

AGAPL to Twoja Wikunia spioszek jak Sebcio jest :tak: A co do smoczka to mój Maksiu tez go nie lubi, tylko w wyjątkowych sytuacjach go pociumka ;-)

OLO witaj, napewno tym razem się uda! skoro juz są nawet mrożaczki to juz jest bardzo dobry znak ;-)

Witajcie:) Widzę, że się tutaj spory ruch zrobił po radosnej wiadomości od Molli:-) Molla Ty tutaj masz taką grupę wsparcia, która trzyma za Ciebie kciuki, że w końcu musiało się udać! Podobnie miała Fusun - wątpiła, że się uda, bo miała mało zarodeczków, a tu wszystkie tak wierzyły w powodzenie i trzymały kciuki, że proszę - spodziewa się bliźniaków:-) oczywiście nie twierdzę, że to zasługa forum, hehehe, ale same przyznacie, że jest w tym forum coś magicznego - przede wszystkim mnóstwo pozytywnej energii od życzliwych osób.

Do mnie dzisiaj przybył kurier z koszem Mojżesza. Kupiłam, bo uznałam, że wygodnie jest mieć w czym położyć dzidziusia w różnych miejscach w domu i przy łóżku w sypialni. Potem jak dzidziuś będzie nieco większy, to pewnie fajnie sprawdzi się jakiś leżaczek. Kupowałyście już może leżaczki albo huśtawki? Ogólnie kosz ładny, ale materac mógłby być w nim lepszy. Póki co bardzo spodobał się mojemu kotu (niestety), i cały czas próbuje w nim leżeć. Boję się, że jak już kupię łóżeczko i wózek, to także będzie próbował zagarnąć nowe 'legowiska' dla siebie...
W najbliższym czasie planuje kupić wanienkę, wszystko co związane z karmieniem i może jakieś większe rozmiary ubranek, żeby mieć chociaż kilka. Pewnie przy dziecku nie będzie aż tyle czasu, żeby o tym myśleć, a dzieci rosną bardzo szybko...

Maja, Sylwia marcówki moje - ja mam dziś 100dniówkę!!!:szok: tak - już tylko 100 dni do przewidywanego terminu porodu! Tak jak Maja pisze, grudzień bardzo szybko zleci. W styczniu to będzie dobry czas na ostatnie przygotowania - mebelki i ich skręcanie, pranie ubranek. A luty to już krótki miesiąc i minie w ekspresowym tempie.

A no i mamy kolejną warszawską kobietkę chętną na spotkanie. Poczekamy może jeszcze ktoś się zgłosi, a jak nie, to proponuje spotkać się we czwórkę:-)

Fusun dokładnie nie wiem jaki Royboos, wydawało mi się ze jakiś nie wyszukany.

Olo, będzie dobrze tym razem się uda, nasze forum przynosi szczęście:)

Olo :-) cieszę się,że jesteś z nami! Trzymam kciuki &&&& na pewno się uda :tak: ba - już się udało!

Misia - w takim razie będziesz mieć cudny ogródek ;-) już zaciskam kciuki za następnego pomidorka &&&&

Aga ... oj szczepienie .... brrrr - to jest póki co najgorsze przeżycie. Mój Mały był bardzo dzielny - płakał, ale w porównaniu do Martusi to jego płacz to kwilenie, bo ona to bardzo mocno płakała. My kolejne mamy 3 stycznia.

reklama
Molla choć nie miałam okazji poznać Twojej historii wcześniej to też Ci z całego serca gratuluje i trzymam mocno kciuki, zeby wszystko było ok. Ale myślę, że Twoja dzidzia to twarda sztuka i da radę tym nieszczęsnym mięsniakom. Leż, wypoczywaj i relaksuj się a na pewno będzie dobrze.

Dziewczyny macie racje to forum ma coś w sobie magicznego. Wydaje mi się,że nawet sobie nie zdajemy sprawę jak nasza obecność nawzajem dobrze działa na nasze psychy,a fakt, że możemy pogadać z kimś kto nas rozumie jak nikt inny na świecie działa cuda. Wygadujesz się, lżej Ci na serduchu i cyk - będzie dzidzia:-)

Fusun mi gin radziła na mdłości podjadać coś suchego i podobno woda gazowana dobrze robi. Mówiła też tabletkach homeopatycznych - cocculine.

Dziewczyny trzymać jutro kciuki,jutro idę na wizytę do nowego gin - mam nadzieję, że się okaże spoko fachowcem i mi ktoś wreszcie założy kartę ciąży.

wiecie co tam u 24magda?

Ostatnia edycja:
Do góry