reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Molla, co za niespodzianka :tak:
To chyba najlepszy prezent, jaki dostałaś kiedykolwiek. Bardzo, bardzo się cieszę i wierzę, że wszystko będzie dobrze.
Śmieję się, że po wycięciu migdałków od razu zachodzi się w ciążę. Bo tak mi powiedziała pani laryngolog, że jak wytnę migdały, to od razu zajdę w ciążę. I u Ciebie widać, to też zadziałało.
Bardzo Ci gratuluję i jeszcze bardziej się cieszę. Oczywiście, z dziką rozkoszą, wciągam Cię na listę :-)

Molla - jak się bardzo cieszę!!!! Tyle razy o Tobie myślałam. Na pewno wszytko będzie dobrze! :-)Jestem z Tobą całym sercem

Fusun - gratuluje serduszek :-) I życzę Ci oby ciąża byłą dla Ciebie mniej uciążliwa...

Avocado - Super!!! Gratuluje córeczki

IKasia - ja miałam taki napięty brzuch. I właśnie brałam Magnez w zwiększonej dawce, nospe forte 3x1, scopolan i luteinę. Teraz jeszcze czasmi mi się napina i wtedy nospe forte mam brać. Luteinę już mam odstawioną.

Warszawskie dziewczyny ja też jestem chętna na spotkanko :-)

Aktualizacja dotyczy Molluni :)))))

LISTOPAD

1. MALINUŚ (30 listopad - cc) – córka Marcelka

GRUDZIEŃ
2. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ
3. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn Tymon
4. DARII (24 styczeń 2014 - cc) - córka Julia
5. MEMORIES (25 styczeń 2014) - syn

MARZEC
6. MAJA SAUER ( 6 marzec 2014) - syn Maksymilian
7. ALEKSANDRETTA (8 marzec 2014) - syn
8 SYLWIA1985 ( 15 marzec 2014) - syn Wiktor

KWIECIEŃ
9. MAZANKA (26 kwiecień 2014)

MAJ
10. LAWENDOWY SEN (15 maj 2014)
11. MEGI* (25 maj 2014)

CZERWIEC
12. NIKA85 (5 czerwiec 2014)
13. SZYSZKA87 (27 czerwiec 2014)

LIPIEC
14. MOLLA (07.07.2014)
15. FUSUN (18 lipiec 2014)

Fusun, mi na mdłości pomagało częste podjadanie. A wczoraj w DDTVN mówili, że herbata Royboos- spróbuj. Jeszcze troszkę i przejdzie:) będzie co wspominać:)

Fusun, współczuję Ci bardzo. Okropieństwo tak źle się czuć.
Ja jako takich ciążowych mdłości nie miałam, tylko po luteinie podjęzykowej mnie mdliło. A w momencie odstawienia przeszło, jak ręką odjął.

Molla--> ja również myslalam co tam u Ciebie, długo sięnie odzywałaś, a tu proszę bijące serduszko:):):):-) Wszystko będzie dobrze, Twoja dzidzia jest silna!!!

reklama
Pingwinek :-) dziękuje za ostrzeżenie ;-) Marta lepiej znosi kolki, mniej ją męczą, ale ostatnio jest marudna, szczególnie od północy do 4tej rano, jeśli tylko patrzy i lustruje świat dookoła to pół biedy, ale potrafi tak niby płakać, ciągle chcąc smoczka, którego co sekunda upuszcza - oj, a w między czasie wrzaski Norberta ... także wczorajsza noc była w miarę cicha, bo Norbuś spał, czasem tylko pomarudził

Do góry