reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Fusun, GRATULUJĘ z całego
♥ ♥ serduszek

dwa-serca-zwiazanej-ramki-agreement-pixmac-obraz-69256609.jpg

Lawendowy Sen, Milagros, Fusun, Avocado (jak nie urodzisz :-) ) widzimy się w tym tygodniu?
W razie co to ja mam wolny czas w środę i piątek? a jak u Was z wolnym czasem?

Madzialenak, mi również pasuje każdy dzień.I już nie mogę się doczekać spotkania :tak:

A ja znowu walczę z bólem głowy. Od soboty mnie pobolewała. Ale to nic dziwnego, zbierało się na śnieg.
Byle do wiosny ;-)

Lawendowy Sen właśnie dziś myślałam o Twoim bólu głowy i nawet miałam napisać czy nadal Ci dokucza. Biedna jesteś, mam nadzieję, że tym razem nie będzie Ciebie tak długo trzymał.

To co Dziewczyny? Może w takim razie w środę? Tylko gdzie?

Madzialenak, może być środa :tak:
Tylko gdzie się spotkamy? Zmieniamy galerię, czy zostajemy tam, gdzie zawsze.

Jutro idę do lekarza. Może coś mi powie, co z tą moją łepetyną. W piątek robiłam badania i może coś z nich wynika.

Ok, to mamy Gdynię, galeria Riviera, Grycan mieści się na parterze a na piętrze różnego rodzaju restauracje tak jak galerii Bałtyckiej. Macie ochotę na herbatkę i lody czy na jakieś obszerniejsze jedzenie typu obiad?

a godzina? Standardowo 11 czy później lub wcześniej?

reklama
Madzialenak, nie wiem czy juz tam bylas ale jesli nie to nie jedz schodami ruchomymi tylko bierz winde. Sa takie metalowe pionowe blokady ze nie da sie wozkiem przejechac...a przynajmiej moj sie nie miesci.

to o ktorej? No i gdzie... Ja tam raz bylam i wiem ze przy tkmaxxie sa knajpy. Starbucks jest tez ale maly i ostatnio byly wszystkie miejsca zajete.

Do góry