Fusun
Fanka BB :)
Mam datę, miałam już na poprzednim usg - 18.07.2014 r.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty Maja dalej przy tym Lubinie obstajesz??? ja mam tam ciocie na oddziale dziecięcym jest ordynatorką to moge zapytać jak tam jest z porodami ze wskazaniem :-) A najlepiej jak byś miała tam lekarza prowadzącego który jest w szpitalu to byś sie nie martwiła ze ci cesarki nie zrobi .[FONT=&]avocado trzymaj się …domyślam się jak musisz być zmęczona…Ale odzywaj się choć czasem, będzie Ciebie brakowało.[/FONT]
[FONT=&]Aleksandretta[/FONT] kochana ja już od dawna mam takie zadyszki i męczę się niewiarygodnie, już w zeszłym miesiącu to zauważyłam jak wchodziłam po schodach do mamy, uffff… Zdejmowanie kozaków to też już wyczyn. Ja od zeszłego miesiąca przytyłam 1,5 kg jednym słowem już pewnie dobiłam do 52 kg, ja to czuję a wszyscy wokół nie wierzą bo niby tego po mnie nie widać i głupie uwagi że powinnam więcej jeść. Jem wystarczająco, jestem drobnej kości , moja mama w pierwszej ciąży też tak wyglądała, lekarz mówi że jest ok i tylko jego uwag słucham. A spaceruję pół godziny, do godziny czasem od początku ciąży, wykorzystując to na przeponowe oddychanie i samopoczucie mam dobre. No gdyby jeszcze udawało się w nocy zasypiać byłoby super.
Mi też już ustępują miejsca w tramwaju, chociaż bywa różnie powiem Ci, nie raz kobiety patrzą mi prosto w oczy i nadal siedzą,i to takie bawet grubo po 20 -tce, częściej proponują mi miejsce osoby starsze (!) nawet babcie i mężczyźni.
A ja wciąż myślę o tej mojej cesarce i już nie skupiam się nawet na artykułach o porodach naturalnych a moja siostra wczoraj stwierdziła że to nie jest tak jak myślę, że może być tak że jeszcze w szpitalu to zaświadczenie od okulisty zakwestionują bo bywały takie przypadki (??????????!!!!!!!!!!) Słyszałyście coś o tym ?! Musimy tam koniecznie jeszcze do tego Lubina przed świętami pojechać i obadać sytuację...