reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
[FONT=&amp]avocado trzymaj się …domyślam się jak musisz być zmęczona…Ale odzywaj się choć czasem, będzie Ciebie brakowało.[/FONT]

[FONT=&amp]Aleksandretta[/FONT] kochana ja już od dawna mam takie zadyszki i męczę się niewiarygodnie, już w zeszłym miesiącu to zauważyłam jak wchodziłam po schodach do mamy, uffff… Zdejmowanie kozaków to też już wyczyn. Ja od zeszłego miesiąca przytyłam 1,5 kg jednym słowem już pewnie dobiłam do 52 kg, ja to czuję a wszyscy wokół nie wierzą bo niby tego po mnie nie widać i głupie uwagi że powinnam więcej jeść. Jem wystarczająco, jestem drobnej kości , moja mama w pierwszej ciąży też tak wyglądała, lekarz mówi że jest ok i tylko jego uwag słucham. A spaceruję pół godziny, do godziny czasem od początku ciąży, wykorzystując to na przeponowe oddychanie i samopoczucie mam dobre. No gdyby jeszcze udawało się w nocy zasypiać byłoby super.
Mi też już ustępują miejsca w tramwaju, chociaż bywa różnie powiem Ci, nie raz kobiety patrzą mi prosto w oczy i nadal siedzą:no:,i to takie bawet grubo po 20 -tce, częściej proponują mi miejsce osoby starsze (!) nawet babcie i mężczyźni.

A ja wciąż myślę o tej mojej cesarce i już nie skupiam się nawet na artykułach o porodach naturalnych a moja siostra wczoraj stwierdziła że to nie jest tak jak myślę, że może być tak że jeszcze w szpitalu to zaświadczenie od okulisty zakwestionują bo bywały takie przypadki (??????????!!!!!!!!!!) Słyszałyście coś o tym ?! Musimy tam koniecznie jeszcze do tego Lubina przed świętami pojechać i obadać sytuację...
Ty Maja dalej przy tym Lubinie obstajesz??? ja mam tam ciocie na oddziale dziecięcym jest ordynatorką to moge zapytać jak tam jest z porodami ze wskazaniem :-) A najlepiej jak byś miała tam lekarza prowadzącego który jest w szpitalu to byś sie nie martwiła ze ci cesarki nie zrobi .

pokarze wam co mój kot wyprawia odkąd Milenka jest w domu chodzi za mna krok w krok i wchodzi wszedzie tam gdzie dziecko leżało az trudno mi go upilnować DSC_0186.jpgu was też koty tak sie zachowuja??

Załączniki

• DSC_0186.jpg
    DSC_0186.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 43
Fusun ale czad, GRATULACJE :-):-):-) a tak wogóle, planowaliście kiedykolwiek 3 dzieci?
Gosia ja cos czuję,że moje koty też zaanektują wszystko, co Erykowe.Jak np. kocyki leżały przygotowane do prania, to koty sie na nich wyłożyły oba ;-)

Fusun gratuluję dwóch ♥♥, powiedziałaś już synkowi, że będzie miał rodzeństwo?

Aleksandretta
z kosmetyków stosuję następujące:
- Emolim- emulsja do kąpieli
- Emolium - balsam do ciała
- Emolium - balsam do suchej skóry głowy ( stosuję ze względu na ciemieniuchę)
- Hipp - krem do twarzy
- Linomag - szampon przeciw przesuszaniu skóry głowy
- Linomag zielony - maść do tyłeczka - stosuję codziennie przy każdej zmianie pieluszki
- Sudokrem - krem przeciw odparzeniom- stosuję raz na tydzień na noc

Dzięki madzialenak! Skopiowałam sobie Twojego posta i jak będzie już czas na kupienie kosmetyków, to na pewno skorzystam:)

Dziewczyny ja też mam kota i jestem niemal pewna, że będzie próbował się dostać do łóżeczka i je zawłaszczyć dla siebie;) Oczywiście wolałabym, aby tak się nie stało:tak:

Fusun gratulacje!!!!! ale mi się buzia cieszy;) serduszka biją - to najważniejszę,teraz odpoczywaj i zbieraj siły na lipca;) kiedy nastepna wizyta?

mnie coś wczoraj wieczorkiem kłuł brzuch i krocze,az sie wystraszylam, dzis jest ok, ale sie boje.. Byle do piątku - wtedy mam pierwsza wizyte u nowego gin:)

reklama
Do góry