reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Fusun, ogromne gratulacje podwójne szczeście:)))

Sylwia, o widzę ze zakupki już konkretne:)

Martka, oj kochana, powiem Ci że będzie gorzej, ja teraz czuje sie jak słoń- totalnie, ledwo wstaję z kanapy... wszystko boli kręgosłup, pachwiny ehh. wszystko...

Avocado, jak tam po masażu szyjki? może lekarz miał rację ze 12 h po masażu następuje akcja:)

A ja po wizycie, mam ustalony termin cc na 30.11 także proszę o zmianę:))))w naszym grafiku:) oczywiście o ile wytrzymam do 30;)

reklama
Akt. dot. malinuś

LISTOPAD

1. HOLA (10 listopad - cc) – syn Karol
2. AVOCADO (24 listopad) – córka

GRUDZIEŃ

4. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ
5. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn Tymon
6. DARII (24 styczeń 2014 - cc) - córka Julia
7. MEMORIES (25 styczeń 2014) - syn

MARZEC
8. MajaSauer ( 6 marzec 2014) - syn Maksymilian
9. ALEKSANDRETTA (8 marzec 2014) - syn
10. SYLWIA1985 ( 15 marzec 2014) - syn Wiktor

KWIECIEŃ
11. MAZANKA (26 kwiecień 2014)

MAJ
12. LAWENDOWY SEN (15 maj 2014)
13. MEGI* (25 maj 2014)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fusun GRATULACJE :-):-):-) podwójne cuda jak widać też się zdarzają, życzę parki :-D
MajaSauer ciebie też pięty bolą?mnie jedna, ale to jest tak wkurzające:-(
Gotadora fajna ta wanienka, tylko ciekawe kiedy z niej maluch wyrośnie?
Sylwia ja dziś też robiłam zakupy wyprawkowe, mam fajna hurtownię z rzeczami dziecięcymi i do porodu, łącznie zproducentem pieluch, których nie kupiłam, bo sie szyją właśnie:tak: wzięłam 4 flanelowe duze, 3 flanelowe takie malutkie, podobno dzieci lubią się do takich przytulać, no i jak uszyją, to kupię z 10 tetrowych, na początek.Wanienkę też kupiłam.
milagros kupiłam butelkę DrBrowna, szeroką 120 ml :-)rozumiem,że takie plastikowe też sie wrzuca do sterylizatora? póki co, liczę na to,że jej nie użyję, a jakby co, to sie dokupi i butli i sterylizator.\
Ale zaczynam być przerażona, bo tyle jest drobizagów, choćby do kąpieli, a w kąciku z łóżeczkiem nie mam rzadnej półki :-(no nic, plan jest taki,że 20-go rozkładamy łóżeczko i sprawdzamy, jak się to wszystko pomieści itp.Najwyżej trzeba będzie dokupić taki stolik do przewijania w Ikei...Mam taki materiałowy organizer, ale nie wiem, czy to wystarczy.I czy koty nie zostaną jego fanami :zawstydzona/y:
Jakaś śpiąca jestem, też nie potrafię się w nocy ułożyć...Malinuś czyli zostawiasz mnie na pastwę grudnia samą ?;-)oj, zobaczymy, czy mnie się nie przeciągnie do stycznia....Znajoma urodziła córeczkę, 2800g, 2 dni przed terminem, w...4 godziny.JA TEŻ TAK CHCĘ!!!!!:szok:

Fusun :-) gratuluje!!! czułam,że to bliźniaki!

Sylwia, Martka wanienka jest normalnych rozmiarów, jak dla niemowlaka, chyba na zdjęciu wygląda na malutką.

gotadora
wanienka wygląda na bardzo praktyczną - można złożyć i wszędzie zabrać. Fajna:tak: Ciekawa jestem, gdzie można ją zobaczyć na żywo? Ty przez internet zamawiałaś?

tak, jest bardzo praktyczna i jak dla mnie super,że nie jest cała plastikowa. Ja sama jej nie pompowałam, a nie pytałam męża,czy taką się już kupuje, ale chyba tak - już taka była gotowa. Kupiona w UK przez mego męża

reklama
Do góry