Aleksandretta
Moderator
milagors dzięki za pomoc. W sumie różnie jest z tymi rozmiarami. Ja kupiłam kilka bodziaków na 62 i wydają się mi takie maleńkie;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki Sylwia. Lekarz mnie nastraszył,że jak odstawię za wcześnie gluckophage to mogę poronić i teraz się stresuję co będzie jak go odstawię za miesiąc. Ale z drugiej strony nie chcę truć dzieciaczka. Sory, że tak truję, ale potrzebuję łopatologicznego wyjaśnienia, żeby spać spokojnie w nocy czyli robię sobie badanie glukozy, potem przyjmuję tą kupioną w aptece(jak to się przyjmuje?) po godz robię powtórkę i potem po 2 h znów tak? a Ty kiedy odstawiłaś leki?
co do luteiny to tez mam bzika na razie przyjmuję te tab 200 mg 3 razy dziennie, tabletki 200 mg są drogie więc się zastanawiam czy mogę przejsc na te 50 mg i brac 4 naraz,to to samo? wczoraj gin mi mowiła,zeby brać 4 razy dziennie po 100 mg przez 5 dni,a potem juz 3 razy dziennie po 100 czy to nie za wcześnie na zmniejszanie dawki? proszę poradź
Aleksandretta dzięki a jaka lutke 50,100 czy 200?w takim razie Avocado uśmiecham się szeroko:-)
wiecie o której Fusun ma usg? też czekam z niecierpliwoscia