szyszka87
Fanka BB :)
witam dziewczyny jeszcze nieznajome i znajome z "kto po in vitro" czy mogę do Was dołączyć? co prawda nosiłam się z zamiarem żeby poczekać do usg,ale wierzę w moją fasolkę i w to, że wszystko będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sylwia no cudo ten Twój wielorybi brzuszek Mój też coraz większy i coraz bardziej widoczny, taki hipopotami się robi)
odnośnie przybierania na wadze to z tego co wyczytałam to wcześniaki przybierają na wadze więcej niż dzieci urodzone terminowo i z dużą wagą. Moje maluszki w dniu wypisu ( 5 października) ważyły ok. 2200, a dziś synek prawie 3200, a córcia niecałe 3 kg. Dr powiedziała,że bardzo łądnie przybierają. Szczególnie mały - w 3 i pół tygodnia kilogram. A tu link, całkiem ciekawy Badania: wcześniaki słuchające Mozarta szybciej przybierają na wadze? - Rynek Zdrowia - rynekzdrowia.pl ... może to Mozart tak na nich działa :-)